ZVEZDA PREŽIVELA RADNIK Crveno-beli primili projektil, ali overili tri boda na generalki pred Lajpcig

20:01 | 04-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik u 14. kolu Superlige Srbije

FK Crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

Crvena zvezda nije imala prava na kiks u ovom meču nakon dešavanja na utakmici sa TSC-om gde je uzela "samo" bod. Sada su crveno-beli delovali znatno bolje nego u sredu, međutim i dalje se čini kao glavni problem realizacija.

Početak meča podsećao je na duel Crvene zvezde sa TSC-om, crvenoć beli su napadali, imali inicijativu i opsedali gol gostiju, međutim bez kvalitetne završnice.

Usepa je Zvezda već u 19. minutu da povede golom Mijatovića na sjajnu asistenciju Ivanića. Nakon toga je Zvezda nastavila da napada, međutim bez realizacije.U prvom poluvremenu jednom je zapretio Radnik, međutim Mitošević je loše zahvatio loptu. Na odmor se otišlo sa golom prednosti za domaćina.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Radnik je znatno bolje ušao u drugo poluvreme, premestio težište igre na deo terena koji pripada Crvenoj zvezdi, međutim, ništa konkretnije. Nagradu za bolje drugo poluvreme Radnik dobija preko projektila Tomaševića koji je sve na stadionu ostavio u šoku u 70. minutu. Crvena zvezda je strepela nakon toga, ali i nastavila da napada, pa je pobedu potvrdila sa penala preko Hange u 90. minutu.

Crveno beli sada imaju 31 bod, a večitom rivalu koji igra u ponedeljak su se približili na minus tri.

Zvezdu sada čeka važan meč u okviru Lige Šampiona, pošto u četvrtak od 21 čas dočekuje Lajpcig.

CRVENA ZVEZDA-RADNIK (3:1)

Stadion: "Rajko Mitić"                                                                                     Sudija: Nikolić Danilo

CRVENA ZVEZDA : Glazer - Nedeljković, Điga, Spajić, Mitrović - Kangva - Kanga, Ivanić, Kraso - Mijatović, Endiaj.

RADNIK: Ranđelović - Abubakar, Vranjanin, Oršečnanin, Jović - Mitošević, Hajdarević - Gašić, Kočić, Tomašević - Duronjić.

90.minut GOOOOOL! Pročitao je golman Ranđelović nameru Kange, ali lopta se od ruku golmana ipak odbija u gol, nesreća za Radnik.

89.minut Penal za Crvenu zvezd. Kočić je sa leđa u šesnaestercu sapleo i faulirao Lučića.

87. minut- Bukari promašuio nemoguće, prelepa akcija crveno-belih pole koje Bukari ostaje sam ispred golmana, on šutira preko gola. 

81. minut- Sjajan šut i akcija Crvene zvezde, golman gostiju brani jak šut Koste Nedeljkovića.

78. minut- Bukari je dobio prelep pas preko pola terena i bio sam zajedno sa Abubakarom ispred golmana, međutim Abubakar uspeva da isparira i dobije duel sa Bukarijem.

70. miut GOOOOL!!!! TOMAŠEVIĆ! Radnik se vraća u meč, projektil Tomaševića sa 30 metara!

69. minut- Nezgodna lopta iz slobodnog ufarca Radničkog, koji završava pravo u rukama Omrija Glazera.

61. minut- Ušao je hrabrije Radnik u drugo poluvreme, više lopte ima i na Zvezdinoj polvini u odnosuz na prvo poluvreme, međutim inicijativa je i dalje na strani crveno-belih.

 

 

53. minut GOOOOOL! SPAJIĆ! Sjajno je skočio Zvezdin defanivac na asistenciju Kingsa Kangve, pa Uroš Spajić postiže prvi gol od povratka u matični klub.

50.minut- Najbolja prilika za Radnik , lopta doduše nije išla u gol, nego preko.

48. minut- Crvena zvezda je imala šesti korner nakon što je centaršut Rodića izbačen van terena od strane Oreščanina.

Počelo je drugo poluvreme na "Marakani"

Kraj prvog poluvremena na "Marakani" 1:0

45. minut- Glavni arbitar je produžio prvo poluvreme još jedan minut

40. minuta- Opasna je Zvezda posle kornera, dobro je loptu zahvatio glavom Mijatović, međutim pravo u golmana gostiju.

37. minut- Crveno belima je, baš kao i protiv TSC-a ponovo problem realizacija i konkretnost, a gužve ispred gola Radnika su konstantne.

Gol Mijatovića:

 

 

 27. minut -I posle gola, Zvezda nastavlja sa inicijativom, najčešće se igra ispred gola gostiju.

19.minut GOOOOOL!!!! MIJATOVIĆ! Ovom golu prethodila je sjajna akcija u kojoj su protagonisti Kraso i Ivanić. Ivanić je ispred gola primio loptu od Krasoa, i prelepim pasom preko glave pronalazi Mijatvića na volej koji loptu snažno šutira u mrežu.

17. minut- Uspeo je Radnik da prebaci težište na Zvezdinu polovinu, međutim ništa više od toga. Crvena zvezda kao protiv TSC-a, ima inicijativu, napada, ali ništa konkretnije.

9. minut- Prvi šut u gol i sjajna prilika za Krasoa, siguran je Stefan Ranđelović, kkoji izbacuje loptu u korner.

7. minut- Najlepša akcija na meču do sada, Mijatović je dobio loptu ispred gola Radnika, prejako je šutnuo i ona odlazi preko gola. Crvena zvezda napda i opseda gol Radnika od početka.

18:04- Počela je utakmica na "Marakani"

17:55 Lajpcig je pred put u Beograd poražen od Majnca sa 1:0 u okviru Bundeslige.

17:13- Veliki broj prvotimaca ostao je klupi, pa su rezerve pored Zorana Popovića još i Osman Bukari, Miloš Degenek, Hvan In Bom, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Srđan Mijailović, Lazar Nikolić, Olajinka, Rodić i Stamenić.

17:09- Crvena zvezda u utorak od 21 čas dočekuje Lajpcig u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Šampiona, pa bi ovo mogla biti generalna proba za taj važan duel.

17:05- Uoči ovog duela bilo je burno oko Crvene zvezde, pogotovo nakon kiksa protiv TSC-a kada smo videli remi na Marakani, međutim Barak Bahar je izjavio da se neće predavati. Crveno-beli zaostaju za Partizanom šest bodova, međutim, nakon TSC-a sve lampice u klubu bile su upaljene.

16:58- Dobro veče i dobrodošli na uživo prenos utakmice 14. kola Superlige Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Radnika. Sva dešavanja sa našeg najvećeg stadiona pratite na našem "lajv blogu".

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading