DULJAJ NAHVALIO NOVI PAZAR "Strah te tera da budeš oprezan"

15:09 | 05-11-2023

Fudbal 0

Partitzan sutra nastavlja takmičenje u Superligi Srbije

FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas, pred meč 14. kola Superlige Srbije da mu je žao što neće biti publike jer je Novi Pazar "crno-beli" grad.

-Žao mi je što neće biti publike koja kreira pravu brazilsku atmosferu, a poznato da je Pazar crno-beli grad, dosta je naših navijača tamo, veliki broj igrača je prešao u Partizan, dosta prijatelja imamo tamo, ali na terenu je sasvim drugačije, jer su Ljajić, Suma, Šćepović i ostali motivisani protiv nas- rekao je Duljaj pred utakmicu koja se igra u ponedeljak od 15 časova u Novom Pazaru.

Naveo je i da izuzetno ceni ekipu Novog Pazara.

-Kolega Dobrašinović odlično vodi ekipu, koja je bila pred pobedom nad TSC-om, savladala Čukarički, izbacila Železničar iz Kupa Srbije. Ne hvalim, već pričam šta i kako jeste.Znamo da smo tamo poslednji put izgubili, ali nismo gledali taj meč. Strah te tera da budeš oprezan.

Partizan je u seriji od 11 pobeda, a Duljaj ističe da je svestan da će taj niz jednom stati.

-Kamion sa jajima je spreman. Prvi put kad kiksnemo, a to će se desiti... Važno je da tim bude koncentrisan- rekao je on.

Govoreći o iznenadnoj poseti navijača u subotu popodne u "Zemunelu", kad su podržali igrače pošto zbog kazne neće biti u Novom Pazaru, Duljaj je rekao da je ekipi to prijalo.

-Prija kad vas neko tako lepo iznenadi, na radost igrača i nas iz stručnog štaba. To pokazuje da imamo veliku podršku, navijači su važan faktor, vole klub, mnogo nam znače- zaključio je trener crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading