TREND SE NASTAVLJA As Mančester junajteda na meti Saudijaca

14:00 | 06-11-2023

Fudbal 0

Bruno Fernandeš, as Mančester junajteda, je sledeća velika zvezda koja bi u narednom periodu mogla da zaigra u Saudijskoj Arabiji

Bruno Fernandeš
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Bogati klubovi iz ove države ponudili su ogromne iznose igračima kako bi ih privukli u svoju ligu, a broj onih koji su te ponude prihvatili i dalje raste. Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Nejmar, Rijad, Marez, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković – Savić, Sadio Mane, Malkom, Ruben Neves, Fabinjo… samo su neka od imena koja su pojačala tamošnje timove.

Prema pisanju engleskih medija, Saudijski javni investicioni fond (PIF) koji ima većinski udeo u Al Nasru, Al Hilalu, Al Itihadu i Al Ahliju želi da dovede Fernandeša. Najavljuje se početak pregovora sa njegovim predstavnicima.

SPEKTAKL NA "MARAKANI" Crvena zvezda pustila dodatne karte za utakmicu protiv Lajpciga

Portugalski vezista stigao je u Junajted u januaru 2020. godine za 55 miliona evra fiksno i dodatnih 25 miliona kroz bonuse. Benfika, iz koje je došao, ima pravo na 10 posto od njegove sledeće prodaje.

Za velikana sa Old Trafforda odigrao je 200 utakmica uz učinak od 67 golova i 57 asistencija, a ugovorom je za Junajted vezan do kraja juna 2026. godine. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Komentari(0)

Loading