NEMA ALIBIJA Trener Čukaričkog pred Fiorentinu: Spremili smo utakmicu na najbolji mogući način

18:32 | 08-11-2023

Fudbal 0

Sutra će od 18 sati i 45 minuta Čukarički dočekati Fiorentinu u okviru četvrtog kola grupne faze Lige konferencije

Igor Matić
EPA-EFE/Tibor Illyes HUNGARY OUT

Pred sutrašnji meč na stadionu "Dubočica", novinarima se obratio šef stručnog štaba Brđana, Igor Matić.

-Još jedna utakmica protiv velikog i kvalitetnog protivnika. Ja sam oduševljen načinom na koji oni igraju, kako funkcionišu. Možda ih ne prati rezultat, ali gledao sam njihove poslednje mečeve, i veoma su dobar tim koji konstantno napada. Očekuje nas dobra, lepa, kvalitetna utakmica. Što se tiče nas, uvek govorim igračima da treba da budemo hrabri i da imamo veru u sebe, pa šta nam Bog da. Posle utakmice sa TSC-om imali smo dva dana pripreme za ovaj meč, ali to ne sme da bude alibi. Spremili smo utakmicu na najbolji mogući način i mislim da možemo da odigramo jednu dobnru utakmicu protiv Fiorentine.

-Mi defintivno dosta stvari radimo na treningu i obraćamo pažnju na to. Na ovom nivou, gde se svaka greška skupo plaća, rekao sam momcima da se svaki korak skupo plaća. Mi na otvorenu loptu treba da trčimo unazad, to igrači u mlađim kategorijama treba da znaju kako da rešavaju, dajem samo primer. Očigledno ne ulazimo sa 100% koncentracijom u utakmicu. U Prvoj ligi Srbije se takve greške ne kažnjavaju, ali na ovom nivou situacija je drugačija. Nadam se da više nećemo praviti početničke greške.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Marko Docić nije doputovao. On je bolestan, ima temperaturu. Janković ima povred

Osvrnuo se i na zdravstveno stanje ekipe.u zadnje lože, Adžić isto. Vojin je protiv Vojvodine dobio udarac u glavu, Ze Mario ima problem sa preponama, Subotić ne može da igra zbog kartona. Imamo dosta kadrovskih problema.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading