CRVENO-BELI BEZ GLAZERA PROTIV ŽELEZNIČARA Zvezdin golman otputovao u Izrael, neizvesno da li će braniti protiv tzv. Kosova

09:20 | 09-11-2023

Fudbal 0

Ipak je ovako moralo na kraju...

Omri Glazer
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Izraelski golman i čuvar mreže Crvene zvezde, Omri Glazer, otputovao je za svoju domovinu, gde će se priljučiti pripremama za naredne reprezentative mečeve svoje nacije. Ono što je sigurno, jeste da crveno-beli moraju u Pančevu protiv Železničara da računaju na Zorana Popovića. 

Ono što je za sada nepoznanica, jeste i to da se još ne zna da li će Omri Glazer braniti za Izrael 12. novembra protiv reprezentacije tzv. Kosova, koja se igra u Prištini, gde postoji mogućnost da se ne nađe među stativama, ali da brani na preostalim utakmicama. 

ZA NAS JE LIGA ŠAMPIONA ZAVRŠENA Marin iskreno: Fokus na domaće prvenstvo

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsetimo, meč između Izraela i tzv. Kosova je prvobitno odložen zbog rata koji je izbio na istoku, te je on stavljen da se igra istog datuma kao i prvenstvena utakmica Crvene zvezde. Takođe, crveno-beli su dobili dopis iz UEFA prema kom ne moraju da ga puste, ali su ipak odlučili da to urade.

Naravno, Glazer nije želeo da ostavi na cedilu svoju zemlju koja se nalaze u nezavidnoj situaciji zbog svega što se dešava, zbog čega je želeo da bude uz svoj narod.

Za sada se veruje i da Glazer neće braniti protiv tzv. Kosova zbog poštovanja prema navijačima Zvezde, za šta nije dobijena potvrda. 

Izrael posle te utakmice, ima mečeve sa Mađarskom, Švajcarskom i Rumunijom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari(0)

Loading