CRNO-BELI ZOVU NAVIJAČE Slobodan ulaz na derbi meč kola Partizana i Čukaričkog

11:46 | 10-11-2023

Fudbal 0

Drži Partizan lidersku poziciju u Superligi Srbije, koja je učvršćena pobedom na teškom gostovanju u Novom Pazaru, ali pred odlazak na još jednu reprezentaivnu pauzu crno-bele čeka jednako težak ispit sa Čukaričkim na domaćem terenu

FK Partizan
Promo/FK Partizan

Tim povodom, u Humskoj su odlučili da igračima i stručnom štabu omoguće još jači vetar u leđa tako što će u nedeljnom meču omogućiti slobodan ulaz navijačima crno-belih! 

Partizan je od početka sezone bez podrške najvernijih pristalica na svom stadionu, koje su uz tim isključivo na gostovanjima, no, u Humskoj su prepoznali momenat i odlučili da u nedeljnom derbiju sa Čukaričkim ulaz bude besplatan, kako bi zapadna i istočna tibina bile popunjene na pravi način. 

LEPO JE BITI U PARTIZANOVOM "KLUBU 100" Menig otkrio koje su mu najteže, a koje najdraže utakmice u crno-belom dresu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Čini se da su i navijači crno-belih prepoznali trenutak, te je od meča sa Voždovcem, poslednjeg “domaćinskog”, broj pristalica na pomenutim tribinama bio značajno veći, a navijanje daleko energičnije, što je tim dovelo do pobede, baš kao i nekoliko dana kasnije u Novom Pazaru. 

Ovoga puta, izazov je jednako težak, četu Igora Duljaja očekuje derbi kola sa timom sa Banovog brda, koji je u protekloj sezoni zagorčao crno-belima prolećni deo sezone i ostavio ih bez direktnog plasmana u evropska takmičenja.

Situacija je sada dijametralno suprotna, Partizan je lider takmičenja sa 37 bodova i samo jednim remijem od početka sezone, dok Čukarički zauzima sedmu poziciju sa 17 bodova, uz to igrački grca od promene trenera i u Superligi, ali i u Evropi...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

 

Komentari(0)

Loading