TSC POSLE DEBAKLA U EVROPI DOČEKUJE VOJVODINU Lazetić: Među našim klubovima je veliki rivalitet

12:02 | 11-11-2023

Fudbal 0

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Vojvodinom, da je to klub sa ozbiljnim ambicijama.

Žarko Lazetić
Tanjug/Ap/Darko Vojinović


Fudbaleri TSC-a sutra od 19 časova dočekuju ekipu Vojvodine u utakmici 15. kola Superlige Srbije.

- Posle neprospavane noći smo, pravo sa aerodroma, otišli na trening i fokus nam je već na Vojvodini. Među našim klubovima je veliki rivalitet i jasno nam je da nas i oni, kao i većina drugih ekipa, tretiraju kao veliki plen. Vojvodina je klub sa ozbiljnim ambicijama i pobeda protiv nas im je važna. Iako smo napravili veliku bodovnu razliku, činjenica je da smo tek pri kraju prvog dela prvenstva i da nema opuštanja - izjavio je Lazetić.

Dodaje da je Vojvodina izvanredna ekipa, sjajno vođena od strane Ranka Popovića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kod njega prepoznajem dosta toga iz Japana i pogotovu Austrije, jer smo imali prijateljske utakmice sa Šturmom iz Graca koji je vodio sa velikim Ivicom Osimom. Prepoznatljiv je po intenzitetu i direktnoj igri, deluje da je rasteretio igrače i od njih uspeva da izvuče maksimum. Ekipa se navikava na njega i dobro igraju, što se naročito videlo u poslednje dve utakmice, kao i na onoj protiv Javora koji su uspeli da dobiju iz zaustavnog vremena - istakao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Miloš Cvetković se složio da poraz od Frajburga nije bio prijatan.

- Obzirom da u nedelju igramo novu utakmicu i spremamo se za nju, nemamo vremena da tugujemo. Vojvodina se podigla u poslednjih mesec dana i znam da nas očekuje teška utakmica u derbiju kola, ali daćemo sve od sebe da pobedimo - rekao je Cvetković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading