DA LI PIKSI OSTAJE SELEKTOR? Evo šta je odgovorio

13:15 | 13-11-2023

Fudbal 0

Selektor Srbije je pričao na konferenciji o bitnom meču koji Srbija igra 19. novembra u Leskovcu

dragan stojkovic
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Belgije prijateljski meč u sredu, a u nedelju "orlove" očekuje bitan meč protiv selekcije Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"ORLOVI" OVERAVAJU VIZU ZA EURO Evo kada se Piksi obraća naciji pred utakmicu odluke

Zbog tih mečeva, danas se oglasio selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi koji je održao konferenciju za medije na kojoj je između ostalog pričao i o njegovom ugovoru.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Selektor Piksi je istakao da niko ne treba da se boji. Ugovor se produžava automatski ukoliko se Srbija kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.

- Ne treba da se bojati, moj ugovor je do 31. decembra, ako se kvalifikujemo, on se produžava automatski, do kraja tog prvenstva, tog šampionata. Da li sam s nekim pričao u Savezu produžetka, nisam, niti je momenat da se priča. Tako da... Ne treba niko da brine što se tiče mog nekog statusa u reprezentaciji, biću selektor, nastavljam da radim svoj posao i verujem da ću Srbiju voditi na Evropskom prvenstvu. Ja sam od prvog januara slobodan agent, da mogu da pregovaram i razgovaram, tu mi neka FIFA pravila dozovljavaju, je l' tako - upitao je Piksi.

Usledilo je pitanje da li bi mogao da obavlja dve funkcije istovremeno, odnosno da li bi mogao da vodi klub i reprezentaciju, ali je odbio da komentariše.

- Ne, sebe ne bih želeo da dovodim tu situaciju, u drugim sportovima možda, ali u fudbalu nije moguće da budete na dve stolice. Znate, šest meseci pre isteka ste slobodni da razgovarate o svojoj budućnosti, s bilo kim ko želi, ne kažem da hoću, ali imam to pravo i tu nema niko prava da se ljuti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading