OTKAZAN TRENING "ORLOVA" Utakmica Belgije i Srbije pod znakom pitanja, evo šta je razlog

19:54 | 14-11-2023

Fudbal 0

Jaka kiša i loše stanje terena u Briselu remete planove o odigravanju prijateljske utakmice (sreda, 20.45)

Trening Srbije
Marko Metlaš

Ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbije doputovala je u utorak popodne u Brisel, ali su je tamo dočekali loši vremenski uslovi. Jaka kiša koja već danima pada stvorila je kaljugu na terenu stadiona Kralj Boduen, pa belgijski mediji navode da je pod upitnikom odigravanje prijateljskog meča planiranog za sredu u 20.45.

Orlovi su svakako otkazali trening planiran za večeras, a nije bilo ni protokolarne konferencije za medije selektora Dragana Stojkovića.

-Trening i konferencija za medije prvobitno su planirani da se održe na stadionu Kralj Boduen, ali su premešteni u trening centar u Tubizeu, nedaleko od Brisela, a potom su i definitivno otkazani - navodi portal HLN.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

IZ KOMŠILUKA OSULI ŽESTOKU PALJBU PO VLAHOVIĆU Očajni Srbin izgleda tužno i uzima ono što mu ne pripada!

Belgijski savez kao razlog otkazivanja treninga i konferencije naveo je kašnjenje leta iz Beograda, međutim, tamošnji mediji pišu da je razlog, ipak, loše vreme.

Konačnu odluku o odigravanju meča na stadionu belgijske reprezentacije daće sudija Marijan Aleksandre Barbu iz Rumunije i njegovi saradnici. Postoji opcija i da se utakmica preseli na Den Dref stadion u Levenu, ali jasno je da ukoliko ne bude moglo da se igra u sredu, neće biti pomeranja jer Orlove u nedelju čeka meč poslednjeg kola kvalifikacija za EURO 20204 sa Bugarskom u Leskovcu, dok Belgijanci istog dana treba da ugoste Azerbejdžan za overu prvog mesta u svojoj grupi.

Podsetimo, Srbiji je potrebna pobeda nad Bugarskom da bi obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj narednog leta. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading