LOŠE VESTI ZA SRBIJU Neverovatna završnica kvalifikacija za EURO, Česi i Slovenci poslali "Orlove" u četvrti šešir

22:53 | 20-11-2023

Fudbal 0

Odigrano je još sedam utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a nakon završenih mečeva od 20:45, poznato je koje će selekcije još na prvenstvo Evrope, kao i da će Srbija šampionat čekati iz četvrtog šešira

EURO 2024
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Mnoge stvari su jasnije nakon večerašnjih duela, a ono što je bilo najbitnije za navijače iz Srbije jeste u kom šeširu će izabranici Dragana Stojkovića Piksija dočekati žreb za EP.

Dva rezultata su morala da se poklope, kako bi Srbija izborila treći šešir, ali se nijedan od ta dva rezultata nije desio, pa će Orlovi biti u četvrtom šeširu na izvlačenju kuglica.

Srbiji je odgovaralo to da Moldavija ostane neporažena u Olomucu, ali je Češka bez problema savladala svog rivala sa 3:0 (1:0) i tako izborila mesto na prvenstvu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZLATA VREDAN DRES MESIJA Evo koliko vredi autfit Argentinca sa Mundijala

Doudera je već u 14. minutu doneo prednost domaćinu, a sve je bilo jasno kada je Baboglo u 55. dobio crveni karton. Do kraja, Čori je u 72. duplirao prednost svoje selekcije, a konačan rezultat je postavio Souček u poslednjem minutu regularnog dela susreta.

Ni ishod drugog meča nam nije išao u korist, pošto smo se nadali remiju u Ljubljani, ali je Slovenija pobedila Kazahstan sa 2:1 (1:0) i tako obezbedila mesto u Nemačkoj.

Šeško je u 41. minutu pogodio sa bele tačke za erupciju oduševjenja, Orozov je izjednačio u 49, ali je konačan rezultat i plasman svom timu na EP doneo Verbić u 86. minutu meča.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari(0)

Loading