ENGLEZI RAZLJUTILI SRBIJU Mediji sa Ostrva prognozirali rivale na Evropskom prvenstvu, "Orlove" smatraju laganim rivalom

17:20 | 21-11-2023

Fudbal 0

Tamošnja štampa potcenila Orlove...

fudbalska reprezentacija Srbije
FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr

Engleski mediji prognozirali su žreb za Evropsko prvenstvo koji je na programu 2. decembra u Hamaburgu. Naime, iako je do pomenutog događaja ostalo 11 dana, "Skaj sport" je analizirao najlakšu i najtežu grupu za nacionalni sastav Engleske. 

Po engleskim medijima, najpoželjniji protivnik iz četvrtog šešira je selekcija Srbije, koja se na Evropsko prvenstvo kvalifikovala prvi put posle 24 godine. Prethodno je naša selekcija izborila plasman 2000. godine, a tada se takmičila pod imenom SR Jugoslavija. 

TADIĆ ASISTIRA ZA PLASMAN NA EURO, ALI I U HUMANOJ MISIJI FONDACIJE MOZZART! Fondacija otkupila dres kapitena sa susreta u Leskovcu, a fond od milion dinara ide u humanitarne svrhe

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pogledajmo potencijalni žreb za Englesku za Evropsko prvenstvo, iako nije sve rešeno oko šešira.

Ovako bi izgledao najbolji žreb za Englesku, najbolji scenario: Albanija, Slovenija i Srbija. Sa druge strane, najteži žreb bio bi da dobijemo Dansku, Holandiju i Hrvatsku - rekao je novinar "Skaj sporta".

Dakle. 2. decembra Orlovi će saznati svoje rivale na Evropskom prvenstvu, a nalaze se u četvrtom šeširu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading