ISKORISTITE SJAJNU PRILIKU Najveće kvote na svetu na Crvenu zvezdu, Partizan Mozzart Bet i PSŽ

11:19 | 24-11-2023

Fudbal 0

Nigde nećete da nađete veće.

Partizan - Zvezda
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

 

 

Petak je standardno zagrevanje za bogat kladioničarski vikend. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Posle pobede nad Mornarom u okviru ABA lige, Crvena zvezda dočekuje Olimpiju Milano, i kec je u Mozzartu najjači na planeti. U međuvremenu, i dvojka na Partizan Mozzart Bet u Istanbulu protiv Efesa u najkvalitetnijem evropskom nadmetanju donosi najveći koeficijent, a osim košarke, bukmejkeri su ponudili promo kvotu na jedinicu na PSŽ u sudaru sa Monakom u francuskom šampionatu (sve duele Lige 1 možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

CRVENA ZVEZDA - MILANO (PETAK, 20.30), KEC 1,77

Crvena zvezda je prebrodila poraz u Pireju ubedljivim izdanjem protiv Mornara u Pioniru, a sada će na parketu Beogradske arene dočekati starog dužnika. Olimpija nije izgubila od crveno-belih već pet susreta, uključujući i prethodna tri gostovanja u Beogradu. Prethodna dva okršaja završila su se tesnim pobedama gostiju. Postoje indicije da bi Šabaz Nejpir mogao da se vrati na parket baš protiv nekadašnjeg kluba, Marko Simonović se već vratio i traži put do optimalne forme, dok su na čekanju Adam Hanga i kapiten Branko Lazić. Ni Manekeni nisu u najboljem zdravstvenom momentu. Bili Beron neće igrati sve do sredine decembra zbog operacije na laktu, dok je Kevin Pangos na pragu transfera u Žalgiris. Da li je vreme da se Zvezdin niz poraza u duelima s Milanezima prekine? Definitivno jeste. Zvezda pod Janisom Sferopulosom izgleda sve bolje, Fenerbahče je

stradao u Areni sa 31 poenom razlike i to može da bude dobar podstrek da konačno dobije tim Etorea Mesine.

EFES - PARTIZAN MOZZART BET (PETAK, 18.30), DVOJKA 2,70

Partizan Mozzart Bet igra dosta promenjivo bez kapitena Kevina Pantera, koga neće biti ni na Bosforu, baš kao ni Alekse Avramovića koji je na gostovanju Cedeviti Olimpiji ponovo slomio nos. Šampion Jadranske lige značajno je oslabljen i već u Ljubljani se pokazalo koliko je ekipi teško da igra bez dvojice veoma važnih igrača. Efes će uprkos navodima, moći da računa na Šejna Larkina, a odranije nema Ilajdže Brajanta, dok u prošlom kolu nije bilo ni Tibora Plajsa, pa je sada veliko pitanje ko će se bolje snaći u datim okolnostima. Efes se u poslednje tri sedmice značajno podigao i jedini poraz u svim takmičenjima ima na gostovanju milanskoj Olimpiji. S druge strane, Partizan Mozzart Bet ima samo jedan trijumf u četiri protekle utakmice, što stavlja dodatni pritisak na celu ekipu pred važno gostovanje. Prošle sezone Parni valjak dobio je oba okršaja, u Istanbulu čak i ubedljivo sa 97:84, ali bilo je to u trenutku kada je ekipa uhvatila ritam pred četvrtfinale.

PSŽ - MONAKO (PETAK, 21.00), KEC 1,55

PSŽ je uspeo da ode na međunarodnu pauzu kao lider Lige 1, a pomogli su mu neuspesi Nice i Monaka u poslednjim kolima. Sada sa 27 bodova tim Luisa Enrikea je na prvom mestu, ali nema veliku prednost u odnosu na pratioce. Nica je samo poen daleko, a Monako zaostaje tri. Očekivano, PSŽ igra odlično u odbrani i jedino je Nica u 12 kola primila manje golova. Uprkos nizu pobeda u Ligi 1, tokom kojih je ekipa često davala po tri gola protivnicima, stvari u Ligi šampiona ne idu baš najbolje. U prošlom kolu PSŽ je izgubio od Milana sa 1:2. Monako nije opterećen učešćem u evropskim takmičenjima. Klub je u potpunosti koncentrisan na Ligu 1, gde se još bori za vrh. Monegašani su neko vreme bili čak i prvi na tabeli, a sada su na trećoj poziciji sa 24 boda. Tim Adija Hitera pao je sa čela tabele

zbog nekoliko neuspeha. Ako se 0:2 sa Lilom može objasniti, onda je remi bez golova sa Avrom već iznenađujući.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Komentari(0)

Loading