LIVERPUL I LEVERKUZEN OBEZBEDILI OSMINU FINALA LIGE EVROPE Obamejang srušio "kopljanike"

23:41 | 30-11-2023

Fudbal 0

Zanimljivo veče iza nas

FK Liverpul
EPA/PETER POWELL

Fudbaleri Liverpula su na domaćem terenu bili bolji od LASK-a rezultatom 4:0 (2:0) u utakmici 5. kola grupe E čime su izbili na prvo mesto sa četiri boda više od Tuluza koji je odigrao nerešeno, 0:0 sa belgijskim Rojal Unionom.

LIVERPUL JE ISPOŠTOVAO SRBIJU KAO NIJEDAN DRUGI KLUB Potez Jirgena Klopa koji je pre pet godina oduševio sve Srbe danas je posebno aktuelan (FOTO)

Tim sa Enfilda su do pobede vodili Dijaz koji je postigao gol u 12. minutu, Gakpo je tri minuta kasnije duplirao prednost, u 51. minutu Salah je iz penala doneo tri gola razlike, dok je konačan rezultat postavio Gakpo u nadoknadi vremena.

I Bajer Leverkuzen je uspeo da slavi protiv Hakena rezultatom 2:0 i tako je osigurao učešće u osmini finala Lige Evrope.

Bonifas je doveo nemački tim u vođstvo u 14. minutu, a konačan rezultat je postavio Šik u 74. minutu.

Najzanimljivije je bilo u Marseju gde je Olimpik bio bolji od Ajaksa rezultatom 4:3 (2:2).

Prednost domaćoj ekipi doneo je Obamejang iz penala u 9. minutu, minut kasnije prednost francuske ekipe je neutralisao Brobi, a Mbemba je vratio prednost francuskoj ekipi u 26. minutu.

Na odmor se otišlo rezultatom 2:2, a strelac gola za holandski tim bio je Brobi u 30. minutu.

U nastavku je Obamejang postigao njegov drugi gol na meču u 47. minutu, a Berhuis je dobio crveni karton za Ajaks u 63. minutu.

Izjednačio je Akpom u 79. minutu, da bi Obamejang u trećem minutu nadoknade iz penala postavio konačan rezultat.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading