BINIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU Mnogo udaraca kreće ka Zvezdi iz raznih kuhinja

17:20 | 04-12-2023

Fudbal 0

Proslavljeni fudbaler nije mogao da prećuti izjave superligaških trenera

Binic
Alo/Marko Metlaš

Dragiša Binić je prokomentarisao zagonetne izjave trenera Vojvodine i Napretka iz Kruševca posle utakmica sa crveno-belima.

OD OVOGA GORE NE MOŽE Velika bruka srpskog fudbala, poljuljao se koeficijent, samo jedna pobeda u 23 utakmice

Prvo je trener novosadskog tima Ranko Popović dao misterioznu izjavu, da bi potom strateg Napretka iz Kruševca, Vladimir Gaćinović uradio isto.

- Vidim da u poslednjih nekoliko utakmica treneri Zvezdinih rivala imaju čudne komentare i pitam se odakle to dolazi, kao i zašto to rade, kada na tim mečevima nije bilo apsolutno nijednog spornog momenta, ne samo za njih, nego i za medije. Ne mogu da se ne zapitam otkud to da na primer trener Vojvodine ima aluzije posle meča sa Zvezdom, a nakon duela sa Partizanom ne komentariše činjenicu da je protiv njegove ekipe dosuđen penal van šesnaesterca - rekao je Binić i dodao:

- Dok šef stručnog štaba Napretka, koji nije uspeo jednom da šutne u okvir Zvezdinog gola, takođe ima nešto što ne želi da komentariše. Neka dobro razmisle zašto samo kada izgube od Zvezde imaju komentare, dok kada se to desi posle meča sa našim večitim rivalom sve je u najboljem redu i pored poraza njihovih ekipa. Mislim da to nije bez razloga tako i zato sam i želeo da prokomentarišem. Mnogo udaraca kreće ka Zvezdi iz raznih kuhinja i mislim da zvezdaši treba da je sačuvaju i zaštite.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading