KO ODLAZI SA "MARAKANE"? Zvezda dobija milione, odlazi veliki biser, ali i dva bitna igrača

08:07 | 05-12-2023

Fudbal 0

Jovan Mijatović je na izlaznim vratima "Marakane", a nije jedini...

FK Crvena zvezda
Marko Metlaš/Alo

Već se pisalo o interesovanju Juventusa, a sada su se u trku uključili Fejenord i Zenit, piše "Mozzartsport". Uz to, taj izvor navodi i da bi izlazna vrednost transfera trebalo da bude oko 5.000.000 evra. Njegove dobre partije, kako u domaćem šampionatu, tako i u Ligi šampiona nisu prošle nezapaženo.

"Trebalo bi da bude jedan od dva lepa izlazna transfera Zvezde u zimskom prelaznom roku koja će popuniti kasu i kompenzovati eliminaciju iz evropskih takmičenja", piše u tekstu i dodaje da je, nezvanično, holanski klub spreman da ponudi pet miliona evra. Ali, u svemu tome postoji jedan "problem", odnosno dogovor sa timom iz Rusije.

OLAJINKA MATIRAO NAPREDAK Zvezda minimalcem "pod Bagdalom" nastavila trku za Partizanom

"Zenit je 'stavio šapu' na Mijatovića i Marka Stamenića. Pozivajući se na ugovor sa 'Gaspromom' koji je ujedno i njihov glavni finansijer, stavio je pravo preče kupovine na spomenute igrače. To znači da u svakom trenutku može da izjednači ponudu nekog inostranog kluba za Jovana. Isto je bilo i pre dve godine kada je Marko Lazetić otišao u Milan, želeli su ga i tada u Zenitu, ali su igrač i njegovo okruženje želeli isključivo u Milano i na kraju je pronađen kompromis", piše u tekstu. Drugi igrač koji bi mogao da ode je Osman Bukari.

Jovan Mijatović je dete Crvene zvezde, koje je ove jeseni u sezoni velikih problema crveno-belih pokazalo i talenat i karakter, a malo je nedostajalo da na gostovanju u Bernu protiv Jang Bojsa postigne bar počasni gol za "ispis" srpskog šampiona iz najjačeg takmičenja. 

Ostaje da se vidi kakav će biti konačni rasplet...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading