MISTERIOZNA PORUKA NATHA Izraelac se oglasio posle poraza u Nišu, evo šta je rekao (FOTO)

20:40 | 11-12-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Radničkog iz Niša napravili su veliko iznenađenje u meču 18. kola Superlige Srbije, pošto su na svom terenu savladali Partizan sa 2:1 (0:0), iako su crno-beli imali prednost

FK Partizan
FK Partizan

Poveli su gosti u 53. minutu, nakon što je Mateuš Saldanja novim golom doneo prednost Partizanu, ali su u nastavku Sava Petrov sa bele tačke i Mihajlo Ilić autogolom doneli domaćinu sva tri boda. 

Duel je obeležio momenat iz 65. minuta meča, kada je Siniša Saničanin u kaznenom prostoru laktom u glavu udario igrača Radničkog, glavni arbitar je pokazao na belu tačku, a Petrov je bio precizan, čime je Nišlijama doneo izjednačenje. 

Očigledno se ova odluka nije dopala igračima Partizana, a nakon duela se na društvenoj mreži Instagram oglasio i Bibars Natho, koji je imao zagonetnu poruku, verovatno upućenu arbitrima meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠOK NA ČAIRU Radnički preokretom do pobede protiv Partizana, crno-beli ispustili prednost na tabeli

Uz sliku sa današnje utakmice, na kojoj Natho stoji uz sudije meča, Izraelac je samo postavio znak sa prstom na ustima, kojim verovatno pokazuje da ne sme da iznese svoje mišljenje o utakmici u Nišu.

Bibars Natho Printscreen/Instagram
 

Posle meča je izjavu dao Igor Duljaj, trener Partizana, koji takođe nije želeo da komentariše suđenje, a pre gtoga je istakao da je njegov tim imao prednost, ali da nije uspeo da je zadrži.

 – Imali smo prednost od 1:0, ali nismo uspeli da zadržimo rezultatsku prednost. Radnički je pobedio na teškom terenu, nema štu tu mnogo da se doda – rekao je Duljaj.

Kao ni Natho, ni Duljaj nije otvoreno želeo da priča o suđenju, iako je bilo jasno da je nezadovoljan dosuđenim penalom.

 – Ne, neću nikada da komentarišem suđenje, pa neću ni sada – istakao je trener crno-belih. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

Komentari(0)

Loading