DOĐI NA UTAKMICU, PONESI ŠAL Delije poslale jaku poruku navijačima za meč protiv Sitija u Ligi šampiona

21:20 | 11-12-2023

Fudbal 0

Nadaju se najvatrenije pristalice Zvezde da će to biti spektakl o kome će se dugo pričati

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Pred Crvenom zvezdom je veliki spektakl, pošto će u sredu od 18.45 odigrati meč protiv Mančester sitija, aktuelnog šampiona Evrope i po mnogima najjačeg tima na svetu. 

Karte su faktički već rasprodate i nema sumnje da će na Marakani u subotu 50.000 navijača napraviti pravi spektakl. 

Najvatreniji navijači Zvezde izdali su i proglas u kojem su pozvali sve koji dolaze na utakmicu da budu deo koreografije i da doprinesu spektaklu tako što će poneti šal. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Delije žele da ceo stadion u jednom momentu podigne šalove, što bi bila jedinstvena slika koja bi sigurno odjeknula i u evropskim i svetskim medijima. 

ZVEZDA IPAK TRAŽI(LA) ZAMENU ZA BAHARA Iz Dinama potvrdili: Crveno-beli su zvali Buvača

- Na utakmici sa Mladosti iz Lučana, sever je prelepo izgledao sa šalovima. Najstarija i najefektnija "koreografija", koja zavisi od svakog čoveka koji dođe na utakmicu. Mnogo puta smo radili zahtevne stvari na nivou celog stadiona, tako da smatramo da će ovo biti lak izazov za sve zvezdaše koji dođu da gledaju Zvezda - Mančester siti.

- Svako neka ponese šal i da u više navrata u toku utakmice napravimo i sliku i ambijent za pamćenje. Dođi na utakmicu ponesi šal - navodi se u saopštenju Delija.

Podsetimo, Mančester siti je već obezbedio prvo mesto u grupi, dok je Crvena zvezda izgubila sve šanse za plasman dalje i završiće na četvrtom mestu u grupi. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

Komentari(0)

Loading