MI SE NISMO PLAŠILI NIKOGA Dule Savić bez dlake na jeziku pred meč sa Sitijem: Pobeđivali smo Real, a danas smo u strahu od Norvežana

09:51 | 12-12-2023

Fudbal 0

Crveno-beli završavaju učešće u Ligi šampiona

Dule Savić i Pižon
Alo! Vladimir Marković

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.45 dočekuju Mančester siti u poslednjem kolu Lige šampiona. Utakmica nema rezultatski značaj, pošto će crveno-beli biti poslednji u grupi bez obzira na ishod, dok su "građani" već obezbedili prvo mesto.

Crvena zvezda je na meču s Liverpulom pre pet godina pokazala da ume s Englezima - na "Marakani" je bilo 2:0. A koliko srpski šampion može protiv Mančester sitija?

Legendarni Dule Savić kaže da se on i njegovi saigrači nisu plašili velikana, ali da se sada situacija umnogome promenila.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Danas su to najmanje engleske ekipe. Prepune su stranaca, vode ih i strani treneri. Moja generacija radovala se i kad nam padne Real Madrid. Najbolja prilika da se dokažemo bila je protiv najjačih klubova, Reala, Barselone, Bajerna, nismo se plašili nikog. Sad kad čujem da se kod nas komentariše da je i rival iz Norveške težak i opasan, ne znam šta da kažem - izjavio je Dule Savić za Sportski žurnal.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading