ZVEZDIN KLINAC ISKREN DO KOSKE Preterao sam: Zbog ovoga je cela "Maraka" ostala u šoku

08:03 | 14-12-2023

Fudbal 0

Vladimir Lučić bio je iskren posle meča Crvene zvezde i Mančester sitija u Lig šampiona

Zvezda - Siti
AP Photo/Darko Vojinovic

Krilni napadač Crvene zvezde dobio je u nastavku meča minute na terenu, da pokriva čitavu levu stranu i doneo je malo dinamičnosti u igri Zvezde. Bili su opasni crveno-beli u tom periodu, postigli i dva gola, ali... U jednoj od najboljih situacija Lučić je morao ranije da se oslobodi lopte, pre nego što mu ona pobegne van granica terena.

- Pogledao sam snimak - preterao sam! Trebalo je iz prve da odigram povratnu i sada mi je žao zbog toga. Sledeći put će valjda biti bolje - rekao je Vladimir Lučić nakon poslednjeg evropskog meča Crvene zvezde u ovoj sezoni.

UVEK SMO SE BORILI, NEKAD JE FALILO SREĆE Bahar na konferenciji posle meča: Ovaj klub ima svetlu budućnost

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Do kraja jesenjeg dela prvenstva Zvezdi su ostala gostovanja Spartaku u Subotici i Partizanu u Humskoj, a Lučić želi da njegov tim ide redom. 

- Jako teška utakmica za nas, Siti je najbolji tim na svetu. Dobro smo se borili i pokazali karakter, mogli smo i da izjednačimo. Ovo je neopisivo iskustvo, ne može jače od ovoga, ali sada moramo da se koncentrišemo na ono što nas čeka u prvenstvu i kupu. Prvo idemo u Suboticu po tri boda - ispričao je medijima Vladimir Lučić, kapiten mlade reprezentacije Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading