ISPLIVALI NOVI DETALJI Evo kakav je epilog drame u Premijer ligi

18:40 | 16-12-2023

Fudbal 0

Utakmica između Bornmuta i Lutona je prekinuta, a vrlo brzo je stigla informacija i da se neće nastaviti, nakon užasnih scena koje smo videli na stadionu u ovom gradu na jugu Engleske

FK Bornmut
Printscreen

Tom Lokjer, kapiten Lutona, srušio se u 60. minutu utakmice u Bornmutu, sam od sebe, a čini se da je defanzivac gostiju ostao bez svesti, što je podsetilo na situaciju sa Kristijanom Eriksenom, ali i na scene koje je Dragi Gudelj "preživeo" u dresu Kordobe.

Poveo je Luton preko Adebaja na startu meča, Solanke je poravnao početkom drugog dela, a kada se očekivalo da će se utakmica rasplamsati, desio se pravi haos na stadionu Vitaliti, nakon što se kapiten gostiju srušio na terenu i ostao bez svesti.

DORTMUND SE UDALJAVA OD VRHA TABELE Milioneri "kiksnuli" u Bavarskoj, Bohum i Hajndenhajm ostvarili velike pobede

Igrači oba tima su odmah pozvali pomoć, a zatim su se, baš kao i svi prisutni na stadionu, molili za Lokjera. Kako prenose mediji u Engleskoj, menadžer tima iz predgrađa Londona je odmah ušao na teren, pokazao je svojim igračima da se pomere i naprave mesta za njihovog predvodnika, a zatim ih je glavni arbitar poslao u svlačionicu. 

Na svu sreću, prve informacije sugerišu da je Lokjer svestan, da je bolje, i da će preživeti, što je najbitnije od svega.

Ubrzo posle nemile scene je stigla informacija i da će meč biti prekinut i da se, makar danas, neće nastaviti. Jasno je da je fudbal u drugom planu trenutno i da je najbitnije od svega da Lokjer preživi, a potom će se doneti odluka i kada će se utakmica nastaviti. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading