VELIKA RAZLIKA U KVOTAMA Evo kakve su prognoze pred fudbalski 171. večiti derbi

10:40 | 18-12-2023

Fudbal 0

Bukmejkeri ništa ne veruju Partizanu i Crvenu zvezdu smatrju ozbiljnim favoritom na predstojećem derbiju, koji će biti odigran u dresu od 18.00 časova

Partizan - Crvena zvezda
Alo/Marko Metlaš

U sredu će biti odigrano poslednje kolo jesenjeg dela Superlige Srbije, a meč koji porivlači najviše pažnje je derbi Partizana i Crvene zvezde. Crno-beli će u Humskoj od 18.00 časova dočekati crveno-bele i ukoliko uspeju da pobede, završiće polusezonu kao jesenji šampioni. U slučaju nerešenog ishoda ili pobede srpskog šampiona, Zvezda će sa čelne pozicije na zimske pripreme. 

Sudeći po kladionicama, izabranici Igora Duljaja nemaju šanse da trijumfuju. Kvota na Partizan je sramno visoka i iznosi 4,46 i u konstantnom je porastu. Kvota na remi je 3,70, dok je kvota na pobedu Crvene zvezde 1,62 i pada i dalje. Ovako drasična razlika u kvotama pred derbi se ne pamti. Uvek je to bila utakmica u kojoj su najnse odlučivale.

ODGOVOR DULJAJU IZ RADNIČKOG "Izvinjavam se što nismo sklonili pola tima da bi Partizan lakše pobedio"

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Partizan je u padu, pre mesec dana imao je prednost od šest bodova, a sada zaostaje za crveno-belima dva boda. Zvezda je to lepo iskoristila, nije gubila bodove u prvenstvu i dočepala se prvog mesta. 

Naravno, više je to rezultat pada Partizana nego dizanja Zvezde. Iscrpljeni su izabranici Baraka Bahara učešćem u Ligi šampiona, emotivno su ispražnjeni, jer su tamo osvojili smao jedan bod i verovatno jedva čekaju da odrade derbi i idu na odmor. Ovo im je prilika da se "odlepe" i mirno dočekaju prolećni deo. Istovremeno, Partizanu je prilika da uhvati priključak i u drugom delu sezone ravnopravno se bori za osvajanje titule. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading