IBRAHIMOVIĆ NE SME U SVLAČIONICU MILANA Legenda je italijanskog kluba, ima ulogu savetnika, ali ovo mu je zabranjeno

14:40 | 20-12-2023

Fudbal 0

Jasno je zbog čega Zlatan Ibrahimović ne sme da uđe u svlačionicu Milana

Zlatan Ibrahimović
EPA/MATTEO BAZZI

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović (41) vratio se nedavno u Milan i to kao savetnik vlasnika kluba, a danas se prvi put pojavio na treningu svog omiljenog kluba. Međutim, ako je verovati italijanskim medijima - postavljen mu je veoma ozbiljan uslov koji će Ibrahimović morati da poštuje ako planira da ostane u taboru "rosonera". 

O čemu se radi? Ibrahimoviću je strogo zabranjen ulazak u svlačionicu Milana kada su u toku zvanične utakmice. Njegovo "radno mesto" za vreme utakmica biće na tribinama, odnosno nije mu dozvoljeno da se spušta u svlačionicu, gde Stefano Pioli ne želi da mu se neko meša u posao. Iako je Ibrahimović "jaka figura" i u pojedinim trenucima je potreban Milanu da podvikne, dogovor je da toga sada neće biti jer je na drugoj funkciji. 

SKANDAL DRMA REPREZENTACIJU BELGIJE Nisam mogao da podnesem da trpim tu nepravdu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, nije problem samo do toga, nego i do birokratije, pošto bi Ibrahimović morao da postane deo posebnog odbora Milana kako bi mu bilo uopšte dopušteno da uđe u svlačionicu, ali pretpostavka je da je to samo izgovor kako se ne bi mešao treneru i igračima u posao. 

Podsetimo, Ibrahimović je karijeru počeo još devedesetih u Malmeu, potom je igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, pa Milan, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, L.A. Galaksi da bi se potom vratio u Milan 2020. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading