KADA SMO SVI POMISLILI DA JE POBEDIO BOLEST, MIHA NAS JE NAPUSTIO Emotivna ispovest Arijane Mihajlović: Dušan je isti tata

16:40 | 23-12-2023

Fudbal 0

Prošlo je godinu dana od smrti slavnog fudbalera

Siniša Mihajlović
Tanjug/AP/Massimo Paolone

Arijana Mihajlović je za italijanske medije pričala o uspomenama na supruga Sinišu koji je preminuo krajem prošle godine.

Nakon što je porodica Mihajlović prvi put proslavila Svetog Nikolu bez Siniše, sada je Arijana Mihajlović za italijanske medije dala intervju u kome se sa puno emocija setila pokojnog supruga.

- U početku je bilo užasno. Osećala sam ga svuda po kući... Tada sam odlučila da neću da klonem - rekla je Arijana za magazin "Či" i prisetila se četiri godine borbe sa kancerom u kojoj je bila uz svog supruga.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Gotovo četiri godine provela sam po bolnicama. Moj suprug je imao dve transplatacije koštane srži i radovao se svakom testu koji bi dobro prošao. Nedelju dana pre nego je umro, on je pretrčao deset kilometara, a ja bih trebala slomiti se i pasti u depresiju? Ne. Siniša je bio rođeni borac, hrabro se držao do poslednjeg trenutka. Izgubio je samo poslednju rundu, baš tada kada smo svi pomislili da je dobio meč i da će sve biti dobro. Porodica je bila uz njega, nisu se odvajali, doživeo je i da postane deda...

KADA SMO SVI POMISLILI DA JE POBEDIO BOLEST, MIHA NAS JE NAPUSTIO Emotivna ispovest Arijane Mihajlović: Dušan je isti tata Printscreen/ Instagram
 

 

Pravi naslednik oca je sin Dušan.

- Viki je najstarija, ali i najkrhkija. Osećala je posebnu ljubav prema njemu. Zna reći: "Nikada neću naći dečka kao što je tata.‘ Virdžinija je postala majka, udala se za dugogodišnjeg izabranika koji je fudbaler, igra u Đenovi. Dušan je moj zaštitnik, postao je kao otac: oblači se isto, iste su visine, a boksom se oslobađa pritiska. Nikolas je najmlađi, mezimac - ispričala je Arijajna za "Či".

Osim slave prvi put je porodica otišla i na Sardiniju bez Siniše. Godinama su letovali zajedno na istom mestu, što je probudilo brojne uspomene.

- Ovo je leto bilo jako tužno. Otvorila sam vrata i ugledala njegove cipele, kombinezon, odeću... U kući još miriše cigara koju je pušio na terasi. Ponekad bi popio i rakiju od grožđa. Osetila sam njegovo prisustvo, kao da sedi na krevetu pored mene. Kao da je zaista tu - rekla je na kraju Arijana. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading