"HVALA I IBRI" Mihin sin progovorio o Zlatanovom "neoglašavanju" nakon Sinišine smrti

13:20 | 27-12-2023

Fudbal 0

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine, tri dana kasnije sahranjen je u Rimu

Zlatan Ibrahimović
EPA/MATTEO BAZZI

Mnogi su došli da se oproste od legendarnog srpskog fudbalera, među njima nije bio Zlatan Ibrahimović, njegov veliki prijatelj.

Umesto u Rimu, Šveđanin je zajedno sa Novakom Đokovićem gledao finale Svetskog prvenstva između Argentine i Francuske. Za razliku od srpskog tenisera koji se oglašavao javno i koji se na nekoliko načina oprostio od Mihe, Zlatan to nije uradio. Mnogi se pitaju zašto je to tako i zbog toga su mu žestoko zamerili.

Da stvari nisu onako kao što izgleda sa strane svedoče reči Sinišinog sina Miroslava koji je jednom prilikom pričao o svemu što se dogodilo kada je Miha preminuo.

-Da, bili smo spremni, ali možeš da budeš spreman koliko god hoćeš, kada taj momenat dođe, teško je... Svi su nam pisali, zvali nas, a mi smo u tim trenucima hteli samo da nestanemo. Hvala bliskim ljudima, poput Dejana Stankovića, on i tata bili su braća, za nas je on stric, uvek je bio tu i uvek će biti. Hvala i Ibri, bio je veoma dobar prema nama- poručio je Miroslav i tako stao u Zlatanovu odbranu.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading