Tag: "Zlatan Ibrahimović"
SLOMIO MU JE REBRA Ibrahimovića je samo jedan čovek prebio, ovo je istina
Zlatan Ibrahimović je samo jednom dobio batine...
OVO JE POTPUNI HIT Pavlović ispričao urnebesnu anegdotu: Dolazi Ibra i kaže - sad će da ti poraste kao moj (VIDEO)
Srbin je za kratko vreme ušao u srca navijača
BUKTI RAT U MILANU Zlatan Ibrahimović udario na legendu kluba: Ja sam glavni, ja sam šef
Očigledno je da postoji sukob između uprave i sportskog dela kluba, a to se najbolje videlo u izjavi Zvonimira Bobana, koji je izjavio da mu nije jasna uloga Zlatana Ibrahimovića u klubu.
UŽASAN POTEZ Zlatan brutalno slagao Srbina, ovo nije smeo da uradi
Luka Jović je izgubio strpljenje, a kako i ne bi...
BRATE, UBIO SI ME... Zlatanu pozlilo, uhvatio se za stoma (VIDEO)
Ovo nije mogao da prebrodi ni Zlatan Ibrahimović...
OD ZLATANA OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Ibra progovorio o Joviću i šokirao sve
Zlatan Ibrahimović je još jednom podigao svet fudbala na noge
BURA U MILANU Zlatan Ibrahimović oterao trenera jer nije želeo da u tim ubaci njegovog sina
Italijanski portal "Repubblika" otkrio je kako je upravo zbog Ibrahimovićeve odluke bez posla u Milanu ostao nekada čuveni fudbaler.
MORAO SAM DA KRADEM Šokantna ispovest Zlatana Ibrahimovića: Majka mi je živela sa alkoholičarima
Imao je teško detinjstvo
IBRAHIMOVIĆ "ODLEPIO" ZA PAVLOVIĆEM Postaće miljenik navijača, ima taj bezobrazluk
Samo reči hvale od legendarnog fudbalera.
KAKVE REČI ZA NAJBOLJEG IKADA Zlatan Ibrahimović se oglasio posle neverovatnog uspeha Đokovića
Novak Đoković ostvario je ogroman uspeh osvojivši zlato na Olimpijskim igrama!
DA LI VAM TREBA IGRAČ? Susret Piksija i Ibrahimovića o kom se priča, Zlatan imao savet za selektora Srbije pred EP (VIDEO)
Srbija je pobedila 3:0, a Ibrahimović se potom zvanično oprostio od fudbala.