PROVOKATIVNIM FOTKAMA ODUŠEVILA FANOVE Najlepša fudbalerka na planeti obradovala muškarce novom objavom na društvenim mrežama (FOTO)

12:00 | 28-12-2023

Fudbal 0

Devojka koja nosi epitet najlepše fudbalerke sveta, Ališa Leman (24), ponovo je izmamila uzdahe mnogobrojnih fanova, provokativnom fotografijom na društvenim mrežama

Ališa Leman
EPA-EFE/MICHAEL BUHOLZER

Reprezentativka Švajcarske koja na klupskom nivou nastupa za Aston Vilu, sve je popularnija na društvenim mrežama, a ukoliko bacite oko na njene objave biće vam jasno i zbog čega. 

Lemanova na svom Instagram profilu često ume da obraduje pratioce izazovnim fotografijama, a jedna od poslednjih u nizu izazvala je gomilu reakcija. Ovaj put je šokirala fanove slikajući se pred ogledalom u belom, kratkom topu ispod kojeg nije imala grudnjak. 

KRIVI SU IGRAČ I NJEGOV MENADŽER Murinjo je zbog njega potpuno posedeo

Ova objava maksimalno je istakla njeno savršeno oblikovano telo, a ispod nje je stajao zagonetan opis fotografije: "Molila sam se za ovakva vremena". 

Ubrzo su stigle mnogobrojne reakcije fanova na njen niz fotografija, koji su u glavom izražavali svoje oduševljenje Ališinim izgledom. 

Lemanova na Instagramu prati 16,3 miliona ljudi, a kako je Lemanova priznala među njima su i neke slavne ličnosti, među kojima je izdvojila legendarnog brazilskog napadača, Ronalda. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading