KRIVI SU IGRAČ I NJEGOV MENADŽER Murinjo je zbog njega potpuno posedeo

17:20 | 26-12-2023

Fudbal 0

Čuveni fudbalski trener Žoze Murinjo našalio se u jednom podkastu ili je možda čak i bio ozbiljan, da je osedeo zbog nekadašnjeg veziste Lasane Dijare

Žoze Murinjo
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

U podkastu "The Obi One", čiji je domaćin nekadašnji defanzivni vezista Džon Obi Mikel, Murinjo je rekao da je osedeo zbog Lasane Dijare i njegovog agenta.  

Imao sam Lassanu u Čelsiju i imao sam ga u Real Madridu. Vidite ovo (pokazuje na sedu kosu)? Sva ova strana sede kose, za to je kriv Lasana Dijara, a i njegov agent. Obojica. A ova druga strana su Džon Obi Mikel i njegov agent, rekao je Murinjo. 

Obi Mikel prisetio se jedne situacije. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

MURINJO SVE IZNENADIO U BOLONJI Radikalan potez Portugalca, a posle se zbog toga izvinjavao

Šefe, sećam se sastanka koji je imao sa vama u vašoj kancelariji pre nego što je napustio Čelsi. Morali ste da naterate Ruija i Silvinja da ga fizički izvuku iz vaše kancelarije. Sećam se tog sastanka, kaže Mikel.  

A Murinjo je onda objasnio zašto je osedeo zbog njega i agenta. 

Lasanin agent je bio ovakav: Ako počne utakmicu, igra 90 minuta i igra dobro - sutradan želi novi ugovor sa više novca. Ako ne igra i sedi na klupi - sledećeg ponedeljka želi sastanak, jer Lassana želi da ode, objasnio je Murinjo.  

Na kraju ga je pohvalio. 

A onda je igrao kod mene i u Realu. Fantastičan igrač. Igrao je zaista dobro: PSŽ, Arsenal, Real Madrid, Čelsi. Svuda je bio odličan, zaključio je Žoze. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading