MURINJO SVE IZNENADIO U BOLONJI Radikalan potez Portugalca, a posle se zbog toga izvinjavao

09:20 | 18-12-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Bolonje savladali su kao domaćini ekipu Rome rezultatom 2:0 (1:0), u nedeljnoj utakmici 16. kola italijanske Serije A, čime su stigli do četvrtog mesta na tabeli, dok su svog rivala ostavili tri mesta niže

Žoze Murinjo
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

U meču koji nije obilovao šansama, bolje se snašla domaća ekipa, koja je do prednosti stigla u 37. minutu, golom Nikolasa Moroa, da bi konačan rezultat postavio Rasmus Kristensen u 49. minutu, nakon autogola.

Nije Žoze Murinjo, trener Rome, bio zadovoljan izdanjem svog tima, što se jasno moglo zaključiti, a čini se da je najgore prošao Renato Sančes, vezista "vučice", koji je doživeo poniženje kakvo nijedan fudbaler ne želi.

KOŠMAR ZA REAL MADRID Još jedan fudbaler doživeo povredu i završio sezonu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Portugalac je odlučio da svog zemljaka uvede u igru na poluvremenu, ali ga je već u 63. minutu zamenio, očigledno nezadovoljan njegovom partijom, a na teren je poslao Eduarda Bovea. Sančes je bio šokiran da već posle 17 minuta mora da napusti teren, čudio se kada se na tabli četvrtog sudije pojavio njegov broj, a kasnije je Murinju i pokazao šta misli o njegovom potezu.

Legendarni trener je očigledno posle meča shvatio da njegov potez nije bio baš korektan prema Sančesu, pa je odlučio da proba da izvadi situaciju. 

– Želim se javno izviniti Renatu Sančesu, znam da je ovo jako teško za fudbalera, ali teško je i za trenera. Ovakvo nešto sam napravio samo tri ili četiri puta u karijeri i nikad nije bilo lako – rekao je Murinjo. 

Sančes je, inače, u Rimu na pozajmici iz PSŽ-a, odigrao je osam mečeva do sada za tim iz prestonice Italije, a videćemo u narednom periodu da li će ovakav Murinjov potez uticati na odnos između dvojice zemljaka.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading