ZLATAN ZAVIDI ZIDANU Ibrahimović otkrio koji je najlepši gol koji je ikad video

23:42 | 08-01-2024

Fudbal 0

Zlatan Ibrahimović je u svojoj čudesnoj karijeri postigao mnoštvo atraktivnih golova.

Zlatan Ibrahimović
EPA/MATTEO BAZZI

Bilo je tu svega, od čudesnih udaraca iz daljine, egzekucija nakon nestvarnih driblinga, impresivnih golova petom do pogodaka nakon kung-fu udaraca.

Svi se dobro sećamo remek-dela protiv Brede kad je u dresu Ajaxa '56 puta predriblao nemoćnu obranu da bi potom mirno gurnuo loptu u mrežu.

Ipak, najviše se ističe atraktivan gol koji je dao Engleskoj u Štokholmu pre 11 godina. Švedska i Engleska igrale su prijateljsku utakmicu, Zlatan je već postigao tri gola, a pri rezultatu 3:2 u sudijskoj nadoknadi izveo je nešto nemoguće. Loptu ispucanu daleko od gola Engleske, na 40-ak metara, zahvatio je makazicama i prebacio istrčalog golmana Harta.

Uz to što je fudbalski genije, Ibrahimović je i izuzetni egocentrik i teško će priznati da je neko bolji igrač od njega ili da je neko postigao lepši i atraktivniji gol. U nedavnom intervjuu Zlatana su pitali koji je za njega najlepši gol koji je video, a da nije njegov i da bi voleo da ga je on postigao.

- Vau, svi moji golovi su ludi golovi jer sam visok 197 centimetara i imam 97 kilograma i nije normalno postizati takve golove s obzirom na moju konstituciju. Ali, gol koji bih voleo da sam ga ja postigao je onaj Zinedina Zidana u finalu Lige šampiona protiv Bajera. Zidan je pogodio levom nogom iz voleja, a takav udarac je nemoguće ponoviti. Ipak, u TOP 10 najepših golova ikad mojih je bar pet - kroz osmeh je rekao Šveđanin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading