SAGA JE ZAVRŠENA Dragušin se odlučio za Totenhem pre Bavaraca

15:20 | 10-01-2024

Fudbal 0

Pala je konačna odluka...

Radu Dragušin
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Radu Dragušin je odabrao Totenhem, javljaju od jutros svi relevatni mediji u Italiji i Engleskoj, a prenose i Nemci.

Činilo se prethodnih dana da je sve gotovo i da će 21-godišnji Rumun iz Đenove sigurno u London, međutim u poslednji čas u trku se ozbiljno uključio i Bajern, čak poslao finansijski jaču ponudu (30.000.000 evra), koju je italijanski klub takođe prihvatio, tako da je na kraju sve ostalo na samom igraču. 

DETALJI OD KOJIH SE LEDI KRV Slavni fudbaler se ubadao makazama kada god je čuo glasove

Delovalo je kao sasvim realna mogućnost da klub iz Londona ostane bez planiranog pojačanja, ali očito da su lični uslovi što je dobio od engleskog kluba bili bolji. I Dragušin je jutros spakovao kofere, zaputivši se na Ostrvo.

 

 

Kako navode brojni izvori lekarski pregledi zakazani su za posle podne, nakon čega će ovaj momak staviti paraf na višegodišnji ugovor. Kako je ranije ugovoreno, Đenovi ide 25.000.000 evra u cugu, zatim još 5.000.000 kroz bonuse, a dobiće i Đeda Spensa na pozajmicu (Totenhem pokriva celu platu). 

Imajući u vidu da je pre samo šest meseci Rumun otkupljen od Juventusa za svega 5.500.000, ovo svakako spada u najbolje poteze Đenove. Veće prodaje bili su samo Kšištof Pjontek (35.000.000) i Kristijan Romero (31.500.000).

Totenhem tako u razmaku od 24 sata dobija dva zvučna pojačanja. Podsetimo, sinoć je predstavljen Timo Verner...

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading