SAGA SA SAMARDŽIĆEM SE NASTAVLJA Javio se klub iz Premijer lige da Napoliju pokvari posao

17:00 | 10-01-2024

Fudbal 0

Reprezentativac Srbije bi umesto na jug Italije mogao put Engleske

Lazar Samardžić
EPA

Još pre gotovo dve nedelje je Napoli utanačio transfer Lazara Samardžića sa Udinezeom. Ali, od tada zvanične objave posla - nema.

Dugo traju pregovori na relaciji Aurelio de Laurentis - Samardžićev otac oko prava na imidž igrača (uglavnom ona ostaju u vlasništvu Napolija) kao i provizije na ime realizovanog transfera.

I dok u Udinezeu nestrpljivo čekaju da im legne 20.000.000 evra plus još 5.000.000 evra na ime bonusa u čitavu priču je uskočio član Premijer lige - Brajton!

Trener Roberto de Zerbi odlično poznaje italijansko tržište. Impresioniran je partijama 21-godišnjeg veziste i još je prošlog leta hteo da ga dovede na Ostrvo.

Tada je Samardžić imao sve dogovoreno sa Interom, pa je priča propala upravo zbog nemogućnosti da se postigne dogovor sa okruženjem talentovanog veziste.

Slična priča je i sada pošto momak rođen u Berlinu još uvek nije prihvatio sve uslove Napolija i veoma ozbiljno razmatra ponudu Brajtona.

Kako javljaju pouzdani Florijan Pletenberg, a potvrđuje i italijanski Skaj, Samardžić će uzeti neko vreme pre nego što konačno stavi potpis bili na ugovor sa Napolijem ili Brajtonom.

Za to vreme će engleski klub, poznat poslednjih godina po sjajnom razvoju igrača i lepršavoj igri, pokušati da dogovori uslove transfera sa Udinezeom.

Sigurno je samo da se saga oko nove sredine Lazara Samardžića - nastavlja.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading