PROLEĆNI DEO PRVENSTVA JE KOMPLIKOVANIJI Fudbaleri TSC-a počeli sa pripremama pred nastavak sezone

19:00 | 10-01-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izrazio je zadovoljstvo zbog početka priprema i okupljanja ekipe posle teške polusezone u kojoj su igrači bili opterećeni sa više utakmica od uobičajenog

Žarko Lazetić
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

Fudbaleri TSC-a počeli su danas u Bačkoj Topoli pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da izbore mesto među četiri najbolje ekipe u nacionalnom šampionatu.

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izrazio je zadovoljstvo zbog početka priprema i okupljanja ekipe posle teške polusezone u kojoj su igrači bili opterećeni sa više utakmica od uobičajenog.

- Ovo su mi pete pripreme u TSC-u i veliko mi je zadovoljstvo što sam u ovom klubu. Raduje me što ću sa momcima narednih desetak dana raditi na domaćem terenu. U planu je da 20. januara odigramo kontrolni meč protiv ekipe Novog Sada, a da dan kasnije, 21. otputujemo na dvonedeljne pripreme u Španiju - rekao je Lazetić.

KRUŠEVLJANI "OTKINULI" BOD TSC-U IMT odoleo u Ivanjici

On je istakao da su u klubu dobro izanalizirali prethodnu polusezonu i da su im ciljevi ostali isti.

- Znamo koliko je prolećni deo prvenstva komplikovaniji i da je praktično svaka utakmica kvalifikaciona i za to se spremamo. Želimo da idemo iz pobede u pobedu i tako izborimo Evropu. Imamo dobru igračku bazu, a biće i više vremena za pripremu utakmica tako da verujem da ćemo uspeti da ostvarimo sve što nam je u planu - istakao je Lazetić. 

Srpski stručnjak se osvrnuo i na promene u ekipi pre početka nove polusezone.

- Osim Ćalušića, koji je otišao u Japan, ekipa je ostala ista i dobro se poznajemo. Promene u igračkom kadru su moguće jedino ukoliko neki od fudbalera dobije ponudu koju klub neće moći da odbije. Kao trener ja bih voleo da svi ostanu i da dovedemo nova pojačanja, ali to je nemoguće. Letos smo napravili dobru bazu i imamo ozbiljan kadar za normalan trening i dobar ambijent - zaključio je Lazetić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading