NEMANJINO PONAŠANJE JE NESHVATLJIVO Ren se oglasio sapštenjem zbog Matića

16:42 | 11-01-2024

Fudbal 1

Fudbalski klub Ren saopštio je danas da je odlučan da preduzme sve mere u zaštiti svojih interesa, pošto se nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Matić nije pojavio na poslednjem treningu.

Nemanja Matić
EPA-EFE/YOAN VALAT


Matić je pre šest meseci potpisao dvogodišnji ugovor sa Renom, ali je po pisanju francuskih medija početkom ove nedelje napustio grad na severu Francuske, pošto je bio nezadovoljan zbog uslova koje klub nije ispunio prema srpskom fudbaleru.

Iz kluba poručuju da se Matić nije se pojavio na poslednjem treningu ekipe za koji je dobio poziv. 

- Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interes - zaključuje se u saopštenju Rena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

 

Komentari(1)

Loading
Milovan

11.01.2024 17:34

Odmah raskid ugovora na Naticevu štetu i velika novčana kazna,u visini dvogodišnji primanja. Pa neka se zeza u Srbiji. Jer tamo se sve moze.