TREŠĆE SE APENINI Italijanski gigant zvao Matića

17:25 | 12-01-2024

Fudbal 0

Želi Nemanja Matić po svaku cenu da napusti francuski Ren, a ruku spasa mu nudi italijanski gigant.

Nemanja Matić
EPA-EFE/YOAN VALAT

Pokušava na sve načine Nemanja Matić da ode iz Rena. Već je spakovao kofere i traži sredinu u kojoj bi nastavio karijeru. Po svemu sudeći bi mogao opet u Italiju! 

Kako prenosi ugledna Gazeta delo Sport, slavni Milan je navodno zvao Matića i ponudio mu ruku spasa iz Lige 1. Mogao bi iskusni vezista da se pridruži Luki Joviću i Jan Karlu Simiću u prestonici mode.

Matić je stavio do znanja čelnicima Rena da želi da napusti klub pošto mu je obećana Internacionalna škola gde bi upisao decu koja zapravo ne postoji u gradu?!

To je toliko razbesnelo 35-godišnjeg vezistu da je ispraznio ormarić u klubu, napustio Vocap grupu i vratio se sa porodicom u London.

Upravo odatle mu je stigao i poziv Fulama, ali je izvesnije da bi zbog ambicija kluba radije odabrao poziv Milana koji traži zamenu za Radeta Krunića.

Sve zavisi od sastanka Matića i direktora Rena Florijanom Morisom i Olivijeom Kloarkeom koji neće dopustiti Srbinu da napusti klub pod uslovima koje je zamislio.

Posebno ne u Lion sa kojim se bivši reprezentativac Srbije navodno već dogovorio. Po svemu sudeći se saga nastavlja, ali bi Milan mogao da bude verovatno i idealna opcija za Matića.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading