BARSA SE PROVUKLA I POBEDILA Monstruozna partija Ferana Toresa za trijumf protiv Betisa

21:40 | 21-01-2024

Fudbal 0

Šampion Španije Barselona savladao je Betis na gostovanju u Sevilji rezultatom 4:2 (1:0) u izuzetno uzbudljivom meču 21. kola La Lige koji je rešen golovima u nadoknadi

Barselona
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Svega je bilo na stadionu Benito Viljamarin. Barsa je pogocima Toresa došla do 2:0 na startu drugog poluvremena, zatim je Isko blickrigom vratio Betis u život i poravnao rezultat, ali je na kraju trijumf otišao u Kataloniju. 

Žoao Feliks je u 90. vratio prednost Ćavijevom timu, na asistenciju Ferana, da bi dva minuta kasnije španski napadač krunisao maestralnu partiju i postavio konačan rezultat.

Branilac titule je trećom ligaškom pobedom u nizu nastavio poteru za vodećima Realom i Đironom koji beže sedam i pet bodova.

Prvi od ukupno šest golova u Andalusiji pao je u 21. minutu. Pedri je proigrao Ferana, a ovaj preciznim udarcem najavio izuzetno izdanje.

ZNALI SMO DA ĆE UMRETI Supruga Siniše Mihajlovića zaplakala pred kamerama, otkrila detalje o Mihinoj smrti koje niko nije znao

Tik pred odlazak na odmor Kataloncima je poništen gol Roberta Levandovskog zbog ofsajda, ali u 48. minutu spasa za Betis nije bilo. Ponovo je Feran utišao Viljamarin.

Vrlo brzo je, međutim, došlo do erupcije u režiji Iska. Bivši plejmejker Real Madrida je blickrigom u 56. i 59. istopio zaostatak i probudio nadu da Andalužani mogu do velikog preokreta.

Isti je, međutim, izostao. Finiš utakmice je prošao u znak Barselone, koja je pomenutim golovima Feliksa i Toresa osvojila nova tri boda.


Prvak Španije u narednom kolu čeka Viljareal. Betis ide na Majorku. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading