LUKAVA Mađarica iznenadila javnost tvrdnjom da sa Nejmarom ima desetogodišnju devojčicu

06:30 | 02-02-2024

Fudbal 0

Umešao prste ili nešto drugo?

Nejmar
EPA-EFE/Raul Martinez

Gabrijela Gašpar zahteva da se izvrši DNK test kako bi se utvrdilo da li je Brazilac zaista otac, a tvrdi da dete liči na majku i sestru slavnog fudbalera. 

Gabrijelin advokat Anđelo Karbone je potvrdio zahtev njegovog klijenta za DNK test kako bi se utvrdilo očinstvo. 

Gabrijela traži 30.000 evra mesečnog izdržavanja, kao i retroaktivnu alimentaciju za poslednjih 10 godina, a to je 3,6 miliona evra.  

Postoji mogućnost da je Nejmar otac troje dece od tri različite majke! Posle sina nedavno je dobio ćerku, ali sada se pojavila bivša manekenka Mađarica Gabrijela Gašpar (30) koja tvrdi da sa slavnim i bogatim Brazilcem ima desetogodišnju ćerku! Nejmarova pres služba nije komentarisala priču.

SLAVNI FUDBALER ŠOKIRAO IZGLEDOM Jedan od najboljih fudbalera sveta se pojavio u javnosti i sve ostavio u neverici

Devojčica se zove Jazmin Zoe, a majka je odlučila da promoviše svoju priču. Prema njenim rečima, ona je ranije pokušavala da kontaktira Nejmara, ali bezuspešno, zbog čega se sada obraća medijima.

Dete je rezultat njihove kratke veze iz 2013. godine, kada je Nejmar bio u Boliviji na utakmici reprezentacije, a ona je u Santa Kruzu boravila kao foto-model. Gabrijela, koja trenutno radi kao prodavačica u Budimpešti, zahteva da se izvrši DNK test kako bi se utvrdilo (možda i potvrdilo) da li je napadač Al Hilala zaista otac.

Ako očinstvo bude potvrđeno, majka traži 30.000 evra mesečnog izdržavanja, kao i retroaktivnu alimentaciju za poslednjih 10 godina, a to je 3,6 miliona evra

- Ne tražim mnogo, a samo želim da Nejmar stupi u kontakt sa nama.

E sad, ne znamo Nejmarovu reakciju, ali znaćemo da je otac ako zapeva:

Sreća il' čudo šta li je

da je bogdo i ranije, ranije

maše zove me curica

kaže da je Mađarica.

Hajde, hajde reci

živa bila otkud ovde

hajde, bona

slatka k'o bombona.

Pljunuta otac 

Devojčici su od malih nogu govorili da joj je Nejmar otac. Gabrijela kaže da njena ćerka izgleda kao Rafaela Santos i Nadin Gonsalves, sestra i majka brazilskog napadača.

- Njena priroda i ličnost su 100 odsto Nejmarovi. Mnogo liči na njega. Moja ćerka voli fudbal i hoće da bude fudbaler kao njen otac. Želi da ga konačno vidi i zagrli - kaže Gabrijela. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading