POZNATI JUTJUBER SKOČIO U SMRT Nejmar pravio žurku na brodu, desila se velika tragedija

09:23 | 03-01-2024

Fudbal 0

Nejmar ne može da igra zbog povrede, a vreme provodi na žurkama

Nejmar
EPA-EFE/Andre Borges

Brazilac je odlučio da svoje vreme provede partijajući, pa je odlučio da organizuje krstarenje. Međutim, krstarenje je pošlo po zlu, pošto se tokom jedne žurke na brodu dogodila tragedija.

Svetski mediji prenose da je bloger iz Brazila Karlos Alberto Mota Kandreva skočio s palube u vodu i nestao. Njegovo telo još nije pronađeno.

Nejmar je na prinudnom bolovanju zbog povrede, a krstarenje je počelo krajem prošle godine i još nema informacija gde je Kandreva. Navodno, fudbaler nije bio na brodu za vreme nesreće. Takođe, nije poznato zašto je  32-godišnji vloger skočio preko palube broda sa 18 nivoa i to pred očima devojke Vitorije Barbare Momenso.

JEZIV SNIMAK Nejmar vrišti i plače zbog bolova, prizor koji je uznemirio fudbalsku javnost

- Nisam imala načina da krenem za njim. Sve se desilo veoma brzo. Bila sam šokirana, sledila sam se -  rekla je Vitorija.

Kristina Mota da Silva, sestra Karlosa Alberta, optužila je devojku kako je ona kriva za sve. Kaže da joj je motiv bio samo novac njenog brata.

- Karlos je praktično bio bez dinara,  potrošio je sav svoj novac. Kupio je karte za ovo krstarenje jer je to bio njen san. Ona to nikada neće priznati, ali je odgovorna za sve što se dogodilo. Nije ga bacila preko palube, ali je ona ta koja ga je dovela do ove tačke - rekla je sestra Brazilca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading