OVAJ DETALJ SIGURNO NISTE VIDELI Zbog ovakvih udaraca se krivično odgovara, fudbaler brutalno nasrnuo na Spajića (VIDEO)

22:52 | 01-02-2024

Fudbal 0

Fudbalska prijateljska utakmica između Crvene zvezde i bugarskog kluba Botev prekinuta je usred drugog poluvremena na pripremama u Pafosu zbog izbijanja opšte tuče na terenu

FK Crvena zvezda
Printscreen/Youtube

Crvena zvezda je vodila sa 2:1 u trenutku prekida, oba gola postigao je Šerif Endiaje. Ipak, nesportsko ponašanje igrača obe ekipe dovelo je do naglog prekida meča. Grubi startovi su izazvali tenzije među igračima, a odlučujući trenutak bio je start Uroša Spajića nad protivničkim igračem. 

TOTALNI HAOS NA KIPRU Opšta tuča fudbalera sve uništila i prekinula meč Zvezde i Boteva (VIDEO)

Nakon ovog starta, atmosfera na terenu postala je napeta, a situacija je eskalirala kada je igrač Boteva, Barbosa, pesnicom udario Spajića u glavu. Snimak ovog incidenta je brzo postao viralan, a Arena sport ga je podelila na svom Tviter nalogu u krupnom planu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Reakcije igrača i dalji incidenti samo su potvrdili da je situacija izmakla kontroli, te su sudije bile primorane da prekinu meč. Ovaj incident baca senku na sportski događaj koji je trebao da bude poslednja pripremna utakmica za Crvenu zvezdu pre nego što se vrate u domaću ligu.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading