NIKAD BURNIJI DAN NA "MARAKANI" Zvezda prodala tri igrača za 24 časa, Milojević ih otpisao, a evo kolika je zarada

08:30 | 02-02-2024

Fudbal 0

Kakav buran dan za navijače Crvene zvezde... Čak tri igrača su napustila "Marakanu" za samo 24 časa

Vladan Milojević
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Tako je prvo Stefan Mitrović predstavljen u Veroni koja ga je kupila za 1,3 miliona evra, uz još 20 odsto od naredne prodaje, dok su kasnije tokom večeri predstavljeni i Uroš Kabić (Torino) i Kings Kangva (Kortrajk). Ispostavilo se da je Zvezda odbila ponudu iz SAD za transfer Kabića, pa ga je pozajmila bez obeštećenja u Torino uz nadu da će na kraju sezone italijanski klub otkupiti igrača za dva miliona evra, dok je kod Kangve i Kortrajka u pitanju "kombinovani model" prenosi "Mondo".

Konkretno, Kortrajk će odmah platiti Crvenoj zvezdi 500.000 evra za pozajmicu fudbalera iz Zambije, a ukoliko se pokaže - dogovoreno je i da ga otkupe za 1.500.000 evra. Odnosno, baš onoliko novca koliko je Crvena zvezda platila i Arsenalu iz Tule kada ga je dovodila u leto 2022.

OVAJ DETALJ SIGURNO NISTE VIDELI Zbog ovakvih udaraca se krivično odgovara, fudbaler brutalno nasrnuo na Spajića (VIDEO)

Zvezda je tako od trojice fudbalera zaradila ukupno 1,8 miliona evra, uz nadu da će to porasti i na više od 5,3 miliona, ako Torino i Kortrajk otkupe njihove igrače - odnosno ako Verona zaradi od buduće prodaje Stefana Mitrovića.

Ostaje da se vidi da li je ovo bio pametan potez crveno-belih...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading