TRAGEDIJA Devojka umrla tokom polnih odnosa sa fudbalerom, policiji sumnjiva smrt

08:00 | 03-02-2024

Fudbal 0

Brazilski fudbaler Dimas de Oliveira (18), koji nastupa za U 20 tim Korintijansa, nalazi se pod istragom zbog smrti devojke s kojoj je imao seksualne odnose

lopta
EPA-EFE/Isaac Fontana

De Oliveira je bio sa godinu dana starijom Livijom da Silvom u njenom stanu, imali su seks kada je njoj pozlilo i u međuvremenu je doživela četiri srčana udara.

Fudbaler je pozvao hitnu pomoć i rekao da se Livija onesvestila, ali kada su ovi stigli na lice mesta zatekli su tinejdžerku kako krvari iz vagine. Doktor je na kraju njenoj porodici rekao da je njena smrt uzrokovana sa četiri zastoja srca i gubitkom krvi zbog posekotine od pet centimetara u njenoj vagini. 

NIJE USPEO DA POBEDI OPAKU BOLEST Fudbaler izgubio najvažniju životnu bitku, klub se oglasio emotivnom porukom

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako prenose svetski mediji, Livija je prvi zastoj srca imala na licu mesta, jedno u vozilu ka bolnici, potom još dva kada su stigli - što je i bio fatalan ishod.

Navod se da fudbaler i nesrećna devojka nisu konzumirali alkohol i drogu, kao i da je policija pretresla stan i našla samo elektronske cigarete. Međutim, smrt vode kao sumnjivu. 

Par se upoznao pre dva meseca putem Instagrama, a De Oliveira je rekao da je Liviji pozlilo nakon što je popušila dve cigarete i tokom drugog odnosa koji su imali.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading