U REALU KIPTE OD BESA NA SUDIJE: Sramota, pravite glupane od nas

10:12 | 05-02-2024

Fudbal 0

"Kraljevski klub" tvrdi da su ih sudije brutalno pokrale tokom gradskog derbija sa Atletikom.

Fudbal
AP Photo/Bernat Armangue

Burno je bilo u madridskom derbiju. Ne samo zbog izjednačujućeg gola Markosa Ljorentea u 93. minutu već i zbog sudijskih grešaka.

Tvrde u Real Madridu da su ih sudije oštetile u čak tri situacije i da je glavni arbitar Hose Sančez propustio da svira penale.

Zvanična klupska televizija Real Madrid TV je pustila i fotografije kao dokaze sa naslovom - "sudije, kako možete mirno da spavate"?

U opisu sporne prve se navodi sledeće:

- Prvi penal je morao biti dosuđen kada je Saul srušio Vaskeza. Očigledan penal, sudija je bio savršeno pozicioniran, ali nije sudio, ni VAR mu nije ukazao na to. Pogledajte Lukasov pad nakon starta rivala. Sramota je da sudije gledaju na drugu stranu kod ovako evidentnih situacija.

Dalje, u Real Madridu tvrde da su arbitri propustili da sviraju još dva penala nad Džudom Belingemom.

- Prvo ga je srušio Stefan Savić. Crnogorac ga je udario laktom i nepropisno zaustavio. Ovde nemamo više o čemu da pričamo, sramota je da ovo nije dosuđeno. Ovo je penal veliki kao katedrala.

Treću situaciju su u Real Madridu videli ovako:

- Belingem je išao na centaršut iz kornera, a Ljorente ga je zaustavio rvačkim zahvatom. Prave od nas glupane, a mi to nismo. Džud je izborio dva penala, ali nijedan nije dobio i polako shvata kakva je La liga.

Na kraju je "kraljvski klub" direktno optužio sudije da su skrojile konačan rezultat utakmice.

- Svim našim navijačima je jasno da je tri od četiri gradska derbija rešio Atletikov trozubac - Alberola Rohas, Kuadra Fernandez i Sančez Martinez. Za razliku od Atletika, Real sebi ne može da prijušti takve igrače.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading