OVO ĆE OBRADOVATI NAVIJAČE Zvezda rešila da časti pred Voždovac

14:16 | 05-02-2024

Fudbal 0

Crvena zvezda rešila da časti navijače pred prvo kolo prolećnog dela sezone.

fk crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

Rešila je Crvena zvezda da časti navijače pred početak prolećnog dela sezone. Otuda će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na prolećnoj premijeri, kada će se crveno-beli sastati sa ekipom Voždovca u subotu, 10. februara od 16 časova i 30 minuta.

Kako navode crveno-beli, besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću.

Za utakmicu koja je na programu u subotu od 16 časova i 30 minuta je najavljen spektakl na tribinama, a dolazak navijača bi bio samo dodatni plus.

Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek od ispunjenih tribina Marakane će se očekivati da igračima trenera Milojevića daju dodatan vetar u leđa.

 

Zvezda napominje da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, dok ulaz na 172. večiti derbi koji je zakazan za 9. mart neće biti besplatan.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading