U SUSRET ŽREBU ZA LIGU NACIJA Koga Srbija može da izvuče od rivala?

15:11 | 06-02-2024

Fudbal 0

Prekosutra nas čeka žreb za novo izdanje Lige nacija, a mi smo se pozabavili temom koga bi sve Srbija mogla da dobije od rivala?

fudbalska reprezentacija Srbije
Alo/ Marko Metlaš

Čeka već prekosutra Srbiju žreb za novo izdanje Lige nacija. U prethodna dva učešća smo osvojili prva mesta i tako ćemo se po prvi put naći u elitnoj A diviziji.

Ono što je za sada sigurno je da su "orlovi" smešteni u četvrti šešir zajedno sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Izraela i Škotske.

To znači da sa gore pomenutim reprezentacijama ne možemo da se sastanemo. A sa kim možemo? Manje-više sa samim elitnim selekcijama.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U prvom šeširu su potencijalni rivali Hrvatska, Holandija, Španija, Italija. Iz drugog vrebaju Danska, Portugalija, Belgija, Mađarska.

Treći pak donosi potencijalne rivale u vidu Švajcarske, Nemačke, Poljske i Francuske. Upravo će se u glavnom gradu poslednje pomenute, Parizu, održati žreb u četvrtak od 18 časova.

Jasno je da bi najteža moguća opcija bila grupa sa Španijom, Portugalijom i Francuskom. Nezgodno bi sigurno bilo i da dobijemo Hrvate iz prvog šešira.

Navijala bi četa Dragana Stojkovića Piksija da za rivale dobije Holandiju, Mađarsku i Poljsku koja je u velikom padu.

Šta vi mislite? Koga biste vi voleli da "orlovi" dobiju za rivale u četvrtak?

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading