ŽELEO SAM SPEKTAKL U BEOGRADU, TO SMO I DOBILI Oglasio se Dragan Stojković nakon što je Srbija saznala imena rivala u Ligi nacija

19:44 | 08-02-2024

Fudbal 0

Reprezentacija Srbije dobila je rivale u elitnoj grupi Lige nacije, a to su Španija, Danska i Švajcarska

Piksi
FSS

Selektor Dragan Stojković izneo je prve utiske o žrebu koji je održan u Parizu…

-Prvi utisci su da je grupa izuzetno teška, ali znali smo da ko god da je bio, to je ono što smo i očekivali, jer pričamo o elitnoj diviziji Lige nacija. Zahvaljujući našim dobrim rezultatima u prethodnom periodu, napravili smo zaista veliki rezultat i plasirali se u grupu A, praktično među 16 najboljih selekcija u Evropi. To smo želeli, to smo hteli, to smo i dobili. Grupa je teška, kao i ostale. Danska je rival koji nas čeka na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, sa Švajcarskom smo već igrali, Španija je možda i favorit grupe, ali i ostale dve ekipe su veoma kvalitetne. Učinićemo sve da napravimo što bolji rezultat, nećemo se predavati. Ali idemo redom, polako, ovo su neki prvi utisci, tako da sam zadovoljan žrebom. Kada dođe vreme, a to je tamo u septembru, mislim da će ljubitelji fudbala u Srbiji moći da uživaju u tim utakmicama – rekao je selektor Dragan Stojković.

Meč sa Španijom biće poseban izazov?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-U svakom slučaju, ali izazov će biti svaki meč u grupi. Sa Španijom će biti poseban događaj, lep meč za navijače.

Izazov su i Švajcarci, posebno posle dva poraza na munula dva Svetska prvenstva?

-Poznajemo se dobro. Ovo je šansa da popravimo utisak što se rezultata tiče i ta dva meča rešimo u našu korist. Neće biti lako, ali pokušaćemo.

Da li ste se možda uplašili grupe sa Francuskom i Italijom?

-Čini se da je to najteža grupa po kvalitetu, jer tu je i Belgija. Nisam se plašio, rekao sam pre početka žreba da želim što jače selekcije. Jednostavno, da u Srbiju dođu najjače selekcije, da imamo spektakl u Beogradu, tu nema straha, samo izazov da parirate timovima koji su zaista vrhunski – zaključio je selektor Srbije Dragan Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading