Slavni fudbaler govorio o nastavku trenerske karijere: Ne znam gde bih posle Junajteda

06:30 | 10-02-2024

Fudbal 0

Norvežanin se nije proslavio na klupi "crvenih đavola".

Ole Gunar Solsker
EPA-EFE/PETER POWELL

Jedna od "najvrelijih" klupa u svetu fudbala je, bez ikakve sumnje, ona u Mančester junajtedu. Treneri su se smenjivali kao na traci i niko ni blizu nije uspeo da ovaj legendarni klub vrati na staze stare slave.

Ole Gunar Solsker je imao neke dobre momente na "Teatru snova", ali ni on nije opravdao očekivanja. Zapravo, došlo je do toga da mu se mnogi podsmevaju, iako je jasno da u redovima "crvenih đavola" glava smrdi od repa.

KIŠA GOLOVA U PREMIJER LIGI Junajted očitao lekciju Vest Hemu, Čelsi ponovo potonuo

Uprkos skromnoj epizodi, Norvežaninu nije žao što se odlučio da pokuša sa svojim bivšim klubom u kome je kao igrač svojevremeno postao šampion Evrope:

- Taj posao vođenja Mančester junajteda je najbolji posao na svetu. Uvek želite da vodite tim protiv drugih najboljih timova. Premijer liga je najjača liga na svetu, samim tim i najteža. Bio sam tamo tri godine. Da, težak je to posao, ali ste lice najvećeg kluba na svetu. Morate biti spremni na najgore. Da, uživao sam i trebala mi je pauza posle svega - rekao je Solskjer.

Što se nastavka karijere tiče, još uvek nije siguran gde bi mogao da je nastavi:

- Mora da bude interesantna ponuda, avantura. Negde bih otišao gde bih mogao da budem svoj. Bez nepoštovanja, ali posle treniranja Mančester junajteda tri godine, pitam se gde bih to mogao da odem. Želim ponovo da osetim taj pritisak. Kada gledam utakmice, nedostaje mi sve - istakao je trener.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading