SAMARDŽIĆ I NAPOLI - ŠTA JE ISTINA? Otkriveno zašto je propao transfer Srbina u redove velikana

18:11 | 10-02-2024

Fudbal 0

Gde li će sada?

Lazar Samardžić
AP/Alessandro Garofalo

Mladen Samardžić, otac srpskog reprezentativca Lazara Samardžića, dao je izjavu za italijanske medije ističući da je vezista Udinezea spreman za sledeći, značajniji korak u svojoj karijeri, ali naglašava da ne žuri sa donošenjem odluke.

Lazar Samardžić bio je predmet brojnih spekulacija tokom prošlog leta i januarskog prelaznog roka, povezivan s različitim velikim klubovima. Pominjale su se moguće destinacije poput Intera, Juventusa, pa čak i Napolija, koji ga je najavio na društvenim mrežama, ali se transfer na kraju nije realizovao.

NASTAVLJA SE HAOS U SUPERLIGI Prva utakmica drugog dela donela "ludnicu" - odmah saopštenja!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Lazar Samardžić AP/Alessandro Garofalo

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sada se, kako se navodi, ponovo pojavila opcija za prelazak u Torino.

Nakon svega, postavlja se pitanje šta budućnost nosi za ovog 21-godišnjeg fudbalera rođenog u Berlinu, čije je talente prepoznala Herta, da bi potom postao član Lajpciga pre prelaska u Udineze 2021. godine.

- Moramo da vidimo šta će biti najbolje za Lakijev razvoj. To što ga povezuju za nekoliko timova je znak da mu ide dobro. Moj sin je već rekao da je spreman za sledeći korak, ali mu se ne žuri. On zna šta ima u Udinama, gde se oseća veoma prijatno u klubu i dosledno je demonstrirao svoju vrednost. A ovo je bilo samo pozitivno za njegov rast. Videćemo šta nam budućnost nosi - rekao je Mladen Samardžić.

Mladen Samardžić takođe je prokomentarisao kompleksnu transfer sagu kojoj smo bili svedoci u prethodnim prelaznim rokovima.

- Mislim da se o tome već dovoljno govorilo. Laki je nastavio da vredno radi i fokusiran je na Udineze. Tim prolazi kroz tešku fazu i moj sin želi da pomogne svojim saigračima da zajedno izađu iz nje - zaključio je Samardžić senior.

Lazar Samardžić je član Udinezea od 2021. godine, a njegov ugovor seže do 2026. godine. Mladi vezista ponikao je u Herti, a potom je stekao iskustvo i u redovima Lajpciga.

U ponedeljak, Udineze će se suočiti s Juventusom u okviru 24. kola Serije A, a ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj priče oko budućnosti Lazara Samardžića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading