SLUČAJ IDE DO UEFA I FIFA Novopazarci kipte od besa, izdali su drugo saopštenje: Znamo da sledi osveta

23:00 | 10-02-2024

Fudbal 0

Tek što je nastavljeno takmičenje u našoj zemlji, već se dogodio skandal.

Gradski stadion u Novom Pazaru
Elmedin Hajrovic/ATAImages

Novi Pazar je u Pančevu remizirao sa Železničarom (2:2) na otvaranju prolećnog dela Superlige Srbije. Spomenuta fudbalska predstava je u senci obraćanja gostujućeg tima, koji se saopštenjem požalio na Sudijsku komisiju FSS i arbitra Ivana Stamenkovića.

Tu nije kraj, s obzirom na to da je klub sa Jošanice u vrlo kratkom vremenskom intervalu izdao i drugo saopštenje i još žešće zavapio za pravdom. Prenosimo ga u celosti:

– FK Novi Pazar obratiće se sutra (11.02.) Odeljenju za integritet UEFA zbog tendencioznog selektiranja sudija od predsednika sudijske organzacije Dejana Santrača. Istovremeno, kako predviđaju pravni akti FIFA, najkasnije do 15 časova (24 sata od završetka utakmice) biće prosleđen materijal Svetskoj fudbalskoj organizaciji sa utakmice Železničar Pančevo - Novi Pazar na kojoj je Santračev lični prijatelj, sudija Ivan Stamenković pokazao elementarno fudbalsko neznanje i ljudski nemoral – počeli su Pazarci.

PARTIZAN "PREŽIVEO" IVANJICU Saldanjina majstorija skratila muke crno-belima protiv Javora

Iz Novog Pazara su istakli da nisu samo oni oštećeni protiv Železničara:

– Da su naše tvrdnje tačne ilustrujemo podatkom da je u Prvoj ligi Srbije 22/23, sudija Stamenković na čak sedam utakmica "delio pravdu" Železničaru. U tekućem prvenstvu Superlige već je sudio tri puta i uvek kad je Železničar bio domaćin i na svim utakmicama su gosti oštećeni, Čukarički, Napredak i Novi Pazar. Ovo ne radimo samo zbog Novog Pazara, već zbog svih ljubitelja fudbala koji su oterani sa stadiona i tribina zbog raznih Santrača i Stamenkovića. Mi ne otkrivamo nikakvu toplu vodu jer ovo zna celokupna fudbalska javnost, ali zbog straha od osvete "glasno" šuti.

Kako se dalje u saopštenju navodi, Novopazarci se neće zaustaviti na ovome:

- Svesni smo da će posle ovoga uslediti osveta onih u čijim su rukama i "nož i pogača", ali smo spremni da idemo do kraja i podneseno i najveću žrtvu samo da stvari isteramo na čistac. Mi posle krađe u Pančevu nemamo više šta da izgubimo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading