DETE KLUBA SE I ZVANIČNO VRATILO KUĆI Janković jednom rečju opisao povratak u Partizan

17:22 | 13-02-2024

Fudbal 0

Crno-beli predstavili još jednog novajliju u finišu prelaznog roka.

Aleksa Janković
FK Partizan

Planirao je Partizan da dovede dvojicu igrača iz Čukaričkog u smiraj zimskog prelaznog roka. Za sada je prvi, Aleksa Janković, sleteo u Humsku.

Dete kluba koje se zaobilaznim putem vratilo među crno-bele je presrećno zbog dolaska u redove lidera domaćeg šampionata.

- Vraćam se kući i to je nešto najlepše što mogu da kažem. Prošao sam sve selekcije, znam kako Partizan diše, šta se traži od mene i spreman sam da dam svoj doprinos. Partizan ima sjajan tim, mnogo je toga ispred nas i mislim da smo na pravom putu.

Janković ističe da je pratio igre i rezultate Partizana u prvom delu šampionata.

- Naravno. Naše profesionalne obaveze su jedno, ali emocije su nešto sasvim drugo. Moji drugovi su u Partizanu, tu sam odrastao. Partizan je Partizan i njega svi prate, a mi ga i volimo. Zahvaljujem se posebno šefu stručnog štaba - Igoru Duljaju i upravi kluba na ukazanoj prilici - zaključio je Janković.

On je sa crno-belima potpisao ugovor na godinu i po dana, a zadužio je dres sa brojem 99. Planirano je da Janković bude alternativa Nikoli Antiću na mestu levog beka, ali i da uskoči kao ispomoć na krilnim pozicijama gde se najbolje i snalazi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading