POTVRĐENO Srbija na oproštaju legendarnog fudbalera

18:02 | 13-02-2024

Fudbal 0

Velika čast ukazana našoj reprezentaciji.

Dragan Stojković Piksi
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Bilo je nagoveštaja da će Zlatan Ibrahimović da se oprosti od reprezentacije Švedske na meču sa Srbijom, a sada je stigla i potvrda te informacije.

Naime, na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije je obelodanjeno da je sve utanačeno i da će se vremešni fudbaler aktivirati iz penzije specijalno za ovu priliku.

- Posebno nam imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović - stoji u saopštenju FSS-a.

Takođe, zaključeno je da su prijateljske utakmice sa Rusijom, Kiprom, Austrijom i Švedskom u osvit Evropskog prvenstva veoma značajne i sa finansijskog aspekta.

- Fudbalski savez Srbije će inkasirati značajna sredstva od prihoda sa sva četiri meča - poručuju iz FSS-a, a odranije se zna da ćemo samo od meča sa Rusima zaraditi 250.000 evra.

Dalje, na sednici je usvojena i apsolutna podrška Sudijskoj komisiji na čelu sa Dejanom Santračom, dok je istup Novog Pazara ocenjen kao "neprihvatljiv i tendeciozan".

Doneta je i odluka o produženju ugovora selektoru ženske reprezentacije do 17 godina, Aleksandru Petroviću, a da se za koordinatora instruktorske službe imenuje član mlade reprezentacije koja je 2004. godine osvojila srebro na Evropskom prvenstvu – Bojan Neziri. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading