PROLEĆNA PREMIJERA U HUMSKOJ Kovačević debituje, ko će da zameni Natha?

12:12 | 16-02-2024

Fudbal 0

Za koju kombinaciju će se odlučiti trener Duljaj?

Bojan Kovačević

Suočio se trener Partizana Igor Duljaj sa više problema pred prolećnu premijeru u Humskoj protiv IMT-a (subota 16.15). Zbog suspenzija posle duela sa Javorom neće računati na Nikolu Antića i Bibarsa Natha.

Što se tiče Antića, on je dobio crveni karton i kako crno-beli nemaju klasičnog levog beka kao zamenu veliko je pitanje za koga će se odlučiti trener Duljaj.

Zlatan Šehović je poslat na pozajmicu u Kazahstan i kao najlogičnija opcija za levu aut-liniju figurira Aleksandar Filipović koji je na tom mestu igrao u dresu BATE-a.

Dalje, Nato je zbog četiri žuta kartona sakupljenih tokom sezone prinuđen da preskoči duel sa "traktoristima". Pravo je pitanje - ko umesto lucidnog Izraelca?

Najveće šanse se daju Samedu Baždaru koji je odradio odličan pripremni period na Kipru, deluje da je "namestio glavu" i trener Duljaj bi mogao da ga nagradi za sav trud.

U tom slučaju bi se Gajas Zahid vratio na krilnu poziciju, dok je izvesno da bi neko od zimskih novajlija (Kastiljo i Ovusu) trebalo da zaigra na sredini terena. Možda čak i u tandemu.

Ostaje još Partizanu da reši pitanje "bonusa". Protiv Javora je Nemanja Trifunović popunio to mesto u startnih 11, ali bi u Humskoj mogao da debituje Bojan Kovačević.

Kovačević i jeste doveden kako bi odmenio povređenog Nikolu Miličića i popunio to mesto obaveznog "bonusa". Istina, odradio je tek dva treninga sa novim saigračima i sada je samo na Duljaju da li će ga odmah baciti u vatru ili ne.

Odgovor na to i sva ostala pitanja ćemo dobiti već sutra...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading